To je to što me zanima!

Novina: Twitter hashflags vaše statuse obogatit će zastavicom

Statusi će tijekom Svjetskog prvenstva biti šareni! Osim što ih vizualno obogaćuje, hashflag vam također omogućuje da pratite sve vijesti vezane za nacionalne timove
Vidi originalni članak

Da bi status bio bogatiji za zastavicu, dovoljno je koristiti klasične hashtagove za nacionalne momčadi u formatu od tri slova. Primjerice, da bi dobili hrvatsku zastavu, potrebno je u status staviti #CRO.

Ova funkcionalnost zvana hashflag već je bila dostupna tijekom Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine, a sada ju je Twitter ponovno aktivirao za Brazil. Osim što vizualno obogaćuje statuse, omogućuje i praćenje svih vijesti vezanih uz nacionalne timove (što je i osnovna funkcija hastagova).

Iz Twittera su najavili da će se sva zbivanja na prvenstvu moći pratiti pod hashtagovima #WorldCup i #WorldCup2014, koji će uključivati tvitove igrača, trenera i reprezentacija te ljudi koje pratiš. Za sve koji će prvi put otvarati profile također su najavili prilagođene profilne fotografije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • _l_ 11.06.2014.

    Ova funkcionalnost je epohalno otkriće

  • Vaservaga 10.06.2014.

    pff ja bi na stadionima blokrao bilo kakav signal za mobitele , sad neko ko bi htio gledat nemoze jer je neko dosao do karte i fejsa na stadionu cjelo vrjeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare