To je to što me zanima!

U nesreći uništen stari Jaguar vrijedan više od milijun kuna

E-Type Jaguar 1973. je rijedak automobil i u pravilu astronomski skup, posebice ako je u vrhunskom stanju. Uništen je u sudaru sa SUV-om Toyota Klugger
Vidi originalni članak

Ovo je vrlo, vrlo vrijedan automobil. Neki se prodaju za više od 120.000$ . Tako mi je žao vlasnika, napisao je jedan od korisnika Facebooka nakon što je policija na toj društvenoj mreži objavila fotografije nesreće.

- Pa kako se ovo moglo dogoditi, ne shvaćam. Svi bi trebali pokazati više poštovanja prema ljudima koji ulažu novac i vrijeme u restauriranje starih automobila, napisao je drugi, a treći ustvrdio kako je 'malo umro' nakon što je vidio fotografije nesreće u Sydneyju .

Facebook

Njihovi komentari, dakako, nisu bili na račun SUV-a Toyote Kluggera , već iznimno rijetkog E-Type Jaguara iz 1973. godine. Osim što je vrlo rijedak, ovaj je automobil u pravilu astronomski skup, posebice ako je u vrhunskom stanju. Neki od njih prelaze čak i cijenu od 150 tisuća američkih dolara što je, prema aktualnom tečaju, više od milijun kuna.

U nesreći, srećom, nitko nije ozlijeđen. Policija još nije utvrdila tko je kriv za nesreću, a ukoliko to bude vlasnik Toyote, nadamo se da ima vrlo, vrlo, vrlo dubok džep. Ili da vlasnik ima jako dobro osiguranje, iako je poznato da se ovako rijetki i stari automobili vrlo teško osiguravaju.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Galeb i ja 07.04.2015.

    E-Jaguar je stvarno legenda,elegantan i jedan od ljepsih cabrioleta.

  • LANA555 06.04.2015.

    Ma ko sisa jagujara bitno je da je glava ziva

  • jluci82 06.04.2015.

    Malo kita i poravnati gumenim čekićom i bit će još bolji i stariji nego prije

Komentiraj...
Vidi sve komentare