To je to što me zanima!

U poljskom gradiću ukazao se najveći zlikovac Star Warsa

Snijeg je stanovnicima jednog poljskog gradića donio pravo iznenađenje. Prekrio je kip na središnjem gradskom trgu i pretvorio ga, barem privremeno, u Darth Vadera
Vidi originalni članak

Novi film iz sage Ratovi zvijezda poharao je kino dvorane još prije Božića, no "sila" je još snažna. Kao da Disneyjevom marketingu nije bilo dovoljno promocije u akciju se uključilo i samo nebo. 

Jedan poljski gradić je nenadano dočekao ukazanje legendarnog Dartha Vadera na središnjem trgu. Naime, snijeg je napadao taman toliko da prekrije kip Jakuba Wejhera u obrise najmoćnijeg člana tamne strane. 

'Vader' nije izabrao bilo koji kip za svoje uprizorenje, nego se radi o lokalnom heroju koji je i osnovao grad Wejherowo u davna vremena, još 1643. godine...

Tako se grad odjednom našao na tamnoj strani, ali i usred povećanog interesa turista.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • x00x 29.01.2016.

    al poceli smo od toga da li se, odnosno za koliko, isplati ta razlika u cijeni...a gledano na minimalnu razliku u potrosnji, veliku razliku u cijeni, i hrpi dodatnih troskova(novih sustava koji obican auto nema) ostajem pri tome da je upitna isplativost... da ce to netko kupiti, naravno da hoce i svatko ce imati svoj razlog (pa kupuju veyrona koliko god besmisleno na papiru djelovalo, zar ne ;) )

  • x00x 28.01.2016.

    ajd pliz odg na moj prosli post u brojkama

  • x00x 28.01.2016.

    karikirao sam ;) ali koja je cijena rav4 dizel, benzin i hybrid?

Komentiraj...
Vidi sve komentare