To je to što me zanima!

U pravo vrijeme: 'Najkice' koje se same vežu stižu ove godine

Marty McFly u filmskoj 2015. nosi Nike MAG tenisice s energetskim vezicama, a njihov dizajner potvrdio je kako rade na tome da ih predstave i u stvarnoj 2015.
Vidi originalni članak

Nike tenisice s energetskim vezicama su među najslavnijima u filmskoj povijesti, a u filmu Povratak u budućnost Marty McFly ih nosi krajem 2015. godine. 

Doc Brown mu, čim stignu u budućnost, daje moderne tenisice koje se automatski stežu i mogu prilagoditi nozi, a kako se čini ove godine bi ih mogli i u stvarnosti kupiti. 

Giphy

Ranije je bilo sličnih replika, ali bez vezanja i Nike je 2011. predstavio službene MAG tenisice istog dizajna (također bez vezanja), no dizajner Tinker Hatfield lani je nagovijestio da bi ovo mogla biti ta godina. 

Kako piše Nice Kicks, Tinker Hatfield je rekao kako njegov tim radi na tome da ove godine predstave Nike MAG tenisice s energetskim vezicama. Nije dao neki datum, ali je napomenuo kako do kraja godine ima više od 11 mjeseci. Na stranici su objavili i link na patent, koji opisuje kako bi tenisice trebale raditi.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • beemysm 11.01.2015.

    opet da bi pretilim i lijenim amerima olaksali

  • AndrijaVarga 11.01.2015.

    da su ubacili u njih generator i bateriju pa da mozes punit bateriju na smart phonu to bi bilo nest da se iskoristi energija koju prozbedes hodanjem plus mogli su staviti vibro unutra fa se poveze s smart phonom pa dok se kreces pomocu gpsa da vidrira ona tenisica na koju stranu trebas skrrnuti to ni pomoglo slijepim osobama i da vibrirs kad prides semaforu da da znas kad je zeleno ili crveno svijetlo

  • AntonTrdić 09.01.2015.

    jos da ima i hoverboard bilo bi super

Komentiraj...
Vidi sve komentare