To je to što me zanima!

U Samsungu ne strahuju: Novi S5 imat će bolju prodaju od S4

Galaxy S4 u prvom se mjesecu prodao u 10 milijuna primjeraka, a Yoon Han-kil iz Samsunga je izjavio kako očekuju da će S5 biti značajno uspješniji od toga.
Vidi originalni članak

Samsungov novi top model telefona trebao bi se bolje prodavati od svog prethodnika i odbaciti prognoze da će se Galaxy S5 puno teže boriti za svoje mjesto na tržištu najboljih telefona. Južnokorejski div poduzeo je niz mjera kako bi rast mobilnog poslovanja (koji donosi 70 posto prihoda) i dalje bio zadovoljavajuć. Smanjili su cijene telefona, nude razne bonuse, ali i povećali broj zemalja u kojima je krenula prodaja. Uspješan start bitan je za Samsung koji je zabilježio već drugi kvartalni pad profita. 

- S5 se prodaje bolje od S4, ali teško je podijeliti točne brojke jer smo još u ranoj fazi - rekao je Yoon Han-kil iz Samsunga u razgovoru za Reuters. Dodaje da će brojke biti puno bolje od prethodnika. 

Galaxy S4 u prvom se mjesecu prodao u 10 milijuna primjeraka, a Yoon je izjavio kako očekuju da će S5 biti značajno uspješniji od toga. 

Samsung radi i na barem dva telefona koje pogoni njihov operacijski sustav Tizen, kojim žele smanjiti ovisnost o Googleu. Njih će lansirati u nekoliko zemalja gdje mu predviđaju uspjeh. Prvi će stići prije ljeta i radi se o top modelu, dok će drugi biti u srednjem dijelu tržišta. 

Ivana Hruškovca pratite na Facebooku

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bibili_1 22.04.2014.

    jos jedan samsung kojeg necu imati :p

  • god of war 16.04.2014.

    sve dok iphone 6 ne dodje, onda by by sramsung :D

  • ko od brda odvaljen 16.04.2014.

    Da,i to pokupuju ovi di je po trista,četristo dolara

Komentiraj...
Vidi sve komentare