To je to što me zanima!

Uz evoTV platite ono što vam treba od digitalne televizije

evoTV emitira televizijski program preko antene pa ga možete nositi svuda, a uz ovu uslugu niste vezani nikakvim ugovorom. Pakete možete mijenjati kad god želite
Vidi originalni članak

Digitalnu televiziju evoTV nedavno je pokrenula Hrvatska pošta, a riječ je o povoljnijoj alternativi kabelskoj ili internetskoj televiziji. Emitira se digitalno zrakom, kao i klasična televizija, te joj je to jedna od najvećih prednosti. Niste vezani za svoju adresu, uređaj možete ponijeti na odmor ili k susjedu kako biste zajedno gledali, primjerice, omiljenu utakmicu ili film.

Televizija je dostupna gotovo svugdje, pa čak i uz običnu sobnu antenu. Ovdje niste vezani ni ugovorom nego plaćate mjesečno za pakete koje ste odabrali. Najveći trošak bit će uređaj Strong DVB-T2, koji će vas stajati 449,99 kuna. Odlučite li nakon nekog vremena odustati od evoTV-a, taj vam uređaj ostaje. Nakon kratke i jednostavne instalacije uređaj će pronaći sve besplatne zemaljske programe i kodirane iz vašeg paketa, koji se otključavaju kodom, jedinstvenim za svaki uređaj. 
Isto tako, Pošta će zrakom na uređaj slati nadogradnje, ali i poruke korisnicima. Što se same kvalitete signala tiče, nismo primijetili neke nedostatke, i tri HD programa u ponudi izgledaju jako dobro.

Pošta nudi tri paketa za 69,99 kuna, a odaberete li sve pakete, plaćat ćete 154,99 kuna. Uz to, na 12 mjeseci daruju vam filmski paket HBO, a zanimljivo je i što nude paket s tri programa u visokoj rezoluciji. Ukupno gledano, ovdje je ipak riječ o malo manje programa nego što ih nude kabelski ili IPTV operateri, no i to se može promijeniti. Nedostatak je i što ne nude usluge poput snimalice ili videoteke. No u USB ulaz na prijamniku Strong možete uključiti disk te tako snimati TV program, a uređaj prepoznaje mnoge audio, video i fotoformate, pa tako i .mkv zapise. No, ovdje smo primijetili nešto slabiju podršku za razne codece, no novi firmware bi to trebao riješiti. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • CptNemo 05.03.2013.

    U stvari NAJVEĆA prednost ovoga je što možete uključiti svoj data Station/eksterni disk u obični USB i snimati šta god hoćete..Ostali provideri to ne podržavaju nego zahtjevaju od Vas da platite masno za njihov eSata krš od diska sa premalim kapacitetom i više nego upitne brzine...Što se tiče samih paketa - i tu su bolji od IPTV providera..Jer budimo relani, u IPTV paketima je takav krš od programa koje nećete nikad gledati. Ama baš nikada, i koji su totalno bespotrebni i samo zauzimaju memoriju Vašeg decodera , koji je kineski krš i tako, pa se radi toga i ruši najmanje dvaput dnevno. Strong je DALEKO kvalitetnija marka od Alcatela ili "SceneGate"-a također..A CIJENA svega toga, pogotovo ako dobijete i HBO paket za godinu dana je najbolja na tržištu trenutno...Pošto internet i telefonija danas više nisu "primarna" zarada operaterima jer su - badave, pa čak i u RH koja ima defo najgoru pristupnu brzinu u odnosu na cijenu plaćanja u EU.

  • Crna_1 04.03.2013.

    Frend mi rekao da nista ne vrijedi .. da se nikako ne isplati!!! Preskupo i nije neka ponuda programa !!!

  • baky126 04.03.2013.

    poprilicno skupo za sadrzaj koji nude. da ne moram placati lopovskome HRT-U pretplatu mozda bi i razmislija

Komentiraj...
Vidi sve komentare