To je to što me zanima!

Uz Viber Wink šaljite poruke koje se brišu nakon pregleda

Fotografije i video možete slati bilo kojem korisniku Vibera s kojim ste povezani, čak i ako nema instaliran Viber Wink, a sama aplikacija radi slično kao i Snapchat
Vidi originalni članak

Viber Wink nova je aplikacija iz Vibera koja omogućuje korisnicima da šalju fotografije ili kratke videozapise koji će se izbrisati nakon što ih primatelj pregleda. 

Dostupna je u Android i iOS verziji, a njome možete poslati video u trajanju do 10 sekundi ili fotografiju na koju možete dodati neki tekst. Moći ćete izabrati i nakon koliko sekundi (1, 3, 7, 10) će se poruka obrisati nakon što ju je primatelj vidio. Vremensko ograničenje ne mora se postaviti, a u tom slučaju poruka s fotografijom ili videozapisom poslat će se na uobičajeni način.

Viber

Fotografije i video možete slati bilo kojem korisniku Vibera s kojim ste povezani, a poruka će se pojaviti meću ostalima i primatelj će je moći vidjeti samo jednom, čak i ako ne koristi Wink. 

- Shvaćamo da naši korisnici žele više kontrole nad svojim porukama. Naša nova opcija za brisanje poruka, koja omogućuje brisanje poruke čak i nakon što je poslana, odlično je prihvaćena. Wink je još jedan primjer pružanja mogućnosti kontrole korisnicima, i to na zabavan način. Nadamo se da će Wink potaknuti korisnike na još više razmjenjivanja sadržaja time što će im omogućiti kontrolu nad primanjem njihovih fotografija i videozapisa – posebno kada je riječ o trenucima koje ne želite zauvijek imati u sjećanju - rekao je Ofir Eyal, voditelj proizvoda u Viberu. 

Podsjećamo vas i na Viber Public Chats opciju gdje možete pratiti kanal 24sata s najzabavnijim i najzanimljivijim vijestima. Možete nas pratiti OVDJE ili potražiti u tražilici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • CopyPaste 23.12.2015.

    Potpuno nepotrebno posto u viberu sada mozes i obicne biver poruke obrisati i sebi i primatelju opcijom "delete for all". I to kada god zelis. -- A sto se fotki tice vrijedi isto, i u slucaju obicnog vibera i winka takodjer mozes pobrisati iz chata i sebi i njemu kad zelis. -- No jednom kad je primatelj snimio fotku u galeriju tamo je njegova, i to je takodje u slucaju i vibera i winka. -- Tako da instalirati dodatnu aplikaciju je potpuno redudantno i nepotrebno. Ne dobijes nikakvu dodatnu mogucnost sto nemozes uciniti vec i ovako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare