To je to što me zanima!

Vanzemaljci ili ne? Stručnjaci u Indiji uz pomoć algoritma su otkrili osam signala iz svemira..

Signal kojeg su registrirali u Puni navodno je udaljen između 30 do 90 svjetlosnih godina. Nije dokazano da je riječ o vanzemaljcima, ali je dodatno zaintrigiralo stručnjake
Vidi originalni članak

Stručnjaci predvođeni Peterom Maom, studentom sa Sveučilišta u Torontu su uz pomoć umjetne inteligencije i naprednog algoritma pregledali 820 zvijezda u galaksiji u nadi da će pronaći vanzemaljce, javlja Daily Mail.

I uspjeli su u tome. Naime, algoritam je otkrio osam do sada nepoznatih signala koji nisu bili registrirani u ranijim istraživanjima.

KAKO VAM IZGLEDA? 'Crni vanzemaljac' se skinuo potpuno gol kako bi pokazao kako je sve modificirao tijelo

Radio signal je otkrio teleskop u mjestu Puna u Indiji, a duljine je 48 centimetara. Ma je istaknuo kako su signale propustili ranije zato jer je teško razlikovati one koji dolaze sa Zemlje te one koji su iz svemira.

OTKRILI I KOJE SU ŠANSE ZA KONTAKT Novo istraživanje: Evo zašto nas izvanzemaljci nisu kontaktirali

Stoga su stručnjaci uspjeli razviti tehnologiju koja će bolje razlikovati upravo te kratke signale koji ne dolaze sa Zemlje.

Signal kojeg su registrirali u Puni navodno je udaljen između 30 do 90 svjetlosnih godina. Nije dokazano da je riječ o vanzemaljcima, ali je dodatno zaintrigiralo stručnjake.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • beba maza 19.02.2023.

    Čisto zamajavanje naroda .

  • 18.02.2023.

    Svemir..baš dobra riječ..sve je mir..za razliku od jedne planete u tom SVEmiru..Zemlji..

  • Pobotchnick Leeyoobo 17.02.2023.

    Vanzemljaci su oduvijek dolazili na našu planetu. Uvijek im je bilo čudno kako smo jedina ravna ploča u svemiru. Ne žele se družiti s nama jer nas se boje. Mi nikad ne padamo preko ruba a oni se uvijek podbardaju i padaju u svemir. To je zato što su oni traljavi onako mali i zeleni i ne znaju normalno hodati. Ko mi ljudi, pogotovo Hrvati koji smo najveći sportaši u svemiru. Kad je tko vidio malog zelenog traljavca da pliva delfin, skače s motkom ili trči maraton? To su niža bića i samo ih trebamo za jelo. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare