To je to što me zanima!

GTA VI sve bliže? Ovaj tjedan će otkriti prve detalje iščekivane igre, u prosincu stiže prvi trailer

Navodi se i da bi igra trebala imati dva protagonista, muškarca i ženu, nešto kao Bonnie i Clyde. Igra će se odvijati u Vice Cityju, u kojem smo se igrali još 2002. godine
Vidi originalni članak

Grand Theft Auto 5 i nakon deset godina je i dalje popularan među brojnim igračima, a ovaj tjedan mogli bi doznati prve službene detalje za GTA VI, jednu od najiščekivanijih igara danas.

Njih bi trebao objaviti Rockstar Games, koji će prvu video najavu za igru objaviti u prosincu, neslužbeno doznaje Bloomberg

GAMING GIGANT GTA V ima 10 godina: Zaradili milijarde, dodali Rimac Neveru

Navodi se i da bi igra trebala imati dva protagonista, muškarca i ženu, nešto kao Bonnie i Clyde. Igra će se odvijati u Vice Cityju, gradu koji je nastao po uzoru na Miami, u kojem smo se igrali u GTA: Vice City iz 2002. godine..

To je prilično i u skladu s detaljima koji su lani procurili u velikoj krađi podataka, kad je objavljeno 90 različitih videa iz igre u razvoju.

GTA V se prodao u više od 185 milijuna primjeraka, a analitičari predviđaju da bi i nastavak u prvom tjednu lako mogao prebaciti milijardu dolara zarade. Prethodnik je dosad zaradio 8,4 milijarde.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dr. Aurelio 05.12.2023.

    Sumnjam da ce bit dobra kao petica. Kako cu npr ici sa ženskim likom na prostitutke

Komentiraj...
Vidi sve komentare