To je to što me zanima!

Velika promjena za GTA VI: Imat će ženskog glavnog lika?

Prema posljednjim glasinama iz industrije, Rockstar priprema velike promjene za Grand Theft Auto serijal.
Vidi originalni članak

Grand Theft Auto VI mogao bi postati prva igra u ovom slavnom serijalu s igrivim ženskim protagonistom. Prema posljednjim glasinama iz industrije, Rockstar se uvelike ohrabrio nakon eksperimenta s tri protagonista u GTA V te je sada odlučan nastaviti sličnim tijekom.

Prema istom anonimnom izvoru, priča GTA VI počet će u Liberty Cityju, nakon čega će odvesti igrače u Vice City gdje će svjedočiti kako se protagonist(ica) ili protagonisti igre pridružuju slavnoj bandi. Sve i da se ova glasina obistini, još  nije jasno znači li to da ćemo birati između muškog i ženskog protagonista u stilu Assassin's Creed: Odysseyja ili se u bilo kojem trenutku moći prebacivati između više njih, kao što je to bio slučaj u prošlom nastavku serijala.

Ranije glasine sugerirale su kako će GTA VI imati daleko najveću mapu u franšizi do sada, možda čak i postaviti novi rekord u industriji videoigara općenito.

Još  nije sigurno kada bi igra mogla izaći, ali s obzirom da je od GTA V prošlo već više od pola desetljeća, najava krajem ove ili početkom sljedeće godine djeluje vrlo moguće.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 30.06.2019.

    gang bang s glavnim likom

  • LOZAnaj 20.06.2019.

    Meni nije bitna ultra real grafika nego prica. :D

  • realist86 19.06.2019.

    Ornela Vištica

Komentiraj...
Vidi sve komentare