Tech

Komentari 25

Velika promjena za GTA VI: Imat će ženskog glavnog lika?

Velika promjena za GTA VI:  Imat će ženskog glavnog lika?

Prema posljednjim glasinama iz industrije, Rockstar priprema velike promjene za Grand Theft Auto serijal.

Grand Theft Auto VI mogao bi postati prva igra u ovom slavnom serijalu s igrivim ženskim protagonistom. Prema posljednjim glasinama iz industrije, Rockstar se uvelike ohrabrio nakon eksperimenta s tri protagonista u GTA V te je sada odlučan nastaviti sličnim tijekom.

Prema istom anonimnom izvoru, priča GTA VI počet će u Liberty Cityju, nakon čega će odvesti igrače u Vice City gdje će svjedočiti kako se protagonist(ica) ili protagonisti igre pridružuju slavnoj bandi. Sve i da se ova glasina obistini, još  nije jasno znači li to da ćemo birati između muškog i ženskog protagonista u stilu Assassin's Creed: Odysseyja ili se u bilo kojem trenutku moći prebacivati između više njih, kao što je to bio slučaj u prošlom nastavku serijala.

Ranije glasine sugerirale su kako će GTA VI imati daleko najveću mapu u franšizi do sada, možda čak i postaviti novi rekord u industriji videoigara općenito.

Još  nije sigurno kada bi igra mogla izaći, ali s obzirom da je od GTA V prošlo već više od pola desetljeća, najava krajem ove ili početkom sljedeće godine djeluje vrlo moguće.