To je to što me zanima!

Battlefield i Call of Duty ove godine čekaju velike promjene

Fortnite i Playerunknown's Battlegrounds bili su velik uspjeh za battle royale igre u kojima morate biti posljednji preživjeli, kojim god sredstvima, a čini se da i veliki divovi CoD i Battlefield slijede ovaj trend
Vidi originalni članak

Iako nisu bili prvi u svom žanru, prošlogodišnji uspjeh megahita Playerunknown's Battlegrounds, a potom i Fortnitea, očiti su znak da bi se Call of Duty i Battlefield serijali trebali prilagoditi te će prema najnovjijm glasinama i ove igre dobiti battle royale modove. 

Kako piše VentureBeat, studio DICE testira kako bi u Battlefieldu funkcionirao ovakav mod u kojem se borite za preživljavanje i skupljate razne resurse te pokušavate ostati posljednji preživjeli na mapi. Njihov izvor rekao je kako imaju prototip, ali da igra još nije odobrena, već se testira ovaj mod sa sadašnjom mehanikom. Prođe li sve prema planovima, to bi trebalo osvanuti kao besplatni dodatak nakon lansiranja Battlefielda 5. 

Isto tako, objavljeno je i da bi Call of Duty trebao dobiti novi naslov koji će biti igra bez single player kampanje, a Eurogamer navodi da se radi i na battle royale modu za Black Ops 4.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Realni Covjek 24.05.2018.

    Koliko ja znam,a znam,je to da Battlefield 4 vec ima nesto slicno Fortniteu i PUBG-u a to je puno multiplayer modova pritom mislim na conquest large,night operations i takve modove sa velikim mapama tako da ne vidim razloga da se okrecu necemu sto vec imaju..

  • h1gh_3nd 18.05.2018.

    nisam vidio veceg smeca od igre

  • WeKyFox 20.04.2018.

    Realno gledajuci! Call of Duty je propao s svojim ScFi igrama, jedino su sada vratili publiku s WW2, ali ako izbace BO4 onda opet propadaju! Fortnite i PUBG su nesto sto se svidlo publici, trenutno je Fortnite najigranija igra svih vremena i to se zna, dok PUBG je izgubio dosta publike na tom podrucju! Tako da, nema tu spasa za COD i B !

Komentiraj...
Vidi sve komentare