To je to što me zanima!

Video iz Kine prikazuje novi iPhone 6 u "punom pogonu"

Dok se o satu kojeg bi Apple trebao predstaviti u utorak zna malo, o iPhoneu 6 poznato je i previše informacija. Stigao je i video koji prikazuje telefon i novi iOS 8
Vidi originalni članak

Posljednjih tjedana vidjeli smo ogromnu količinu informacija, fotografija i snimki koje pokazuju kako će izgledati novi iPhone 6. Dok nas još sati dijele od predstavljanja nove Appleove zvijezde, iz Kine nam stiže video 4,7-inčne verzije telefona, koja ga prikazuje u radu. Za razliku od ranijih snimki, ovdje je uređaj potpuno sastavljen i funkcionalan, no tek ćemo u utorak vidjeti i koliko je autentičan video. Iz snimke se vidi da je širi, ali i tanji od iPhonea 5S, naravno zbog veće dijagonale, a drukčije bi trebale biti razmještene i kontrolne tipke.

Dok se čini kako će 4,7-inčna verzija iPhonea 6 biti slična uvećanom 5S, stižu i glasine da će 5,5-inčni model imati opciju da prikazuje softver i aplikacije u 'pejzažnom' modu, odnosno kao i na iPadu.

Ivana Hruškovca pratite na Facebooku

Idi na 24sata

Komentari 32

  • prika jesan ti reka 10.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Jeeleenaayy 09.09.2014.

    Vjerujem da je dobar, ali dobar je i moj android koji je 11 puta jeftiniji, tko može i voli, samo naprijed.

  • 08.09.2014.

    iPhone će dobivat update barem 5 godina. Galaxy modeli 18 mjeseci. To je jedna od prednosti. Ako volite stalno mjenjat mobitele uzmite neki drugi mobitel.

Komentiraj...
Vidi sve komentare