To je to što me zanima!

Video: Pogledajte je li FIFA 20 kralj nogometnih simulacija

Javnost je podvojena oko nove FIFA igre, tako da smo i sami odlučili vidjeti što je Electronic Arts ove godine uspio postići.
Vidi originalni članak

FIFA 20 vani je tek nekoliko dana, a javnost je već sada itekako podvojena po pitanju kvalitete novog nastavka ovog serijala nogometnih simulacija.

I dalje nema sumnje kako EA Sports već sada zadovoljno trlja ruke, kao što je svake jeseni i slučaj, no za sve one koji nisu sigurni je li FIFA 20 vrijedna pune cijene ili je bolje čekati na neizbježnu božićnu rasprodaju, tu je novi video Lvl8.-a.

Pogledajte je li FIFA 20 vrijedna kupnje:

Prvi državni turnir u FIFA-i 20 održat će se već ovaj mjesec u sklopu Esports prvenstva Hrvatske čije je veliko zagrebačko finale zakazano za sljedeću subotu, 12. listopada.

Nagradni fond već sada iznosi 30.000 kuna, a u planu su i brojna iznenađenja za one koji dođu gledati finale uživo. Live publika također će imati priliku osvojiti PlayStation 4 konzolu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kodal 03.10.2019.

    prije kralj slot masina :P

  • Ragnarr 02.10.2019.

    Odgovor je ne. Kupite PES.

  • SickFluf 02.10.2019.

    Bože sačuvaj onoga tko stvarno kupi Fifu 20. Pes 20 je ove godine ono što želite igrat. Ja osobno nisam dugo igrao ovako dobar PES, možda čak od Pes-a 6. Ubacite option file i imate sve lige sa svim pravim imenima, grbove, dresove i slično. Fifa je na žalost stvarno postala reciklirano smeće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare