To je to što me zanima!

WinDays 16 konferenciju u Poreču posjetilo 1700 ljudi

Uz brojne IT novitete na Technology dijelu konferencije nove su teme bile vrijednosti digitalnog marketinga i mogućnsoti rješenja otvorenog koda
Vidi originalni članak

Stvaranje talenata, mijenjanje načina učenja, kreiranje kulture uspjeha i razmišljanje usmjereno prema razvoju dio su promjena koje bi trebali poduzeti u zemlji kako bi ostvarili napredak i postali europski gospodarski tigar. Ovo je bila jedna od ključnih tema ovogodišnje WinDays 16 konferencije koja je u petak završila u Poreču. Na konferenciji je sudjelovalo više od 1700 ljudi, rekao je Ivan Vidaković iz Microsofta.

Uz brojne IT novitete na Technology dijelu konferencije nove su teme bile vrijednosti digitalnog marketinga i mogućnsoti rješenja otvorenog koda. Microsoftova Iva Carić govorila je o važnosti digitalne komunikacije i istaknula da se 80 posto odluka kupaca događa online, ali da koriste više kanala komunikacije te treba razumjeti njihove potrebe i pametnije komunicirati s njima. Kaže da od 24 zemlje s kojima radi, Češka trenutno ima najnapredniju online komunikaciju. 

Stefan Kniess iz njemačke tvrtke Geometry Global je stručnjak za ponašanje potrošača, a u predavanju je istaknuo kako treba implementirati novi način razmišljanja u poslovanju kroz četiri prioriteta – fokus staviti na razumijevanje kupca i način kako donose odluke, posvetiti posebnu pažnju kreativnom pristupu, jer je to faktor koji utječe na ponašanje i mijenja iskustvo korisnika, prikupiti različite vrijedne podatke i prevesti ih u smislene informacije te naposljetku informacije prevesti u komunikacijsku strategiju u kojoj je kupac u centru.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare