To je to što me zanima!

Wozniak: Appleov veći iPhone 6 stigao je tri godine prekasno

Suosnivač Applea napustio je kompaniju 1987., ali je i dalje jedan od fanova. Misli da je Apple zakasnio s predstavljanjem iPhonea 6 s velikim ekranima
Vidi originalni članak

Apple je mogao imati puno veći tržišni udio da su iPhone s većim ekranom imali u prodaji tijekom protekle tri godine, rekao je Steve Wozniak za CNN. Suosnivač Applea misli da bi se tako puno bolje mogli natjecati sa Samsungom.

Inače, Samsung je u trećem kvartalu ove godine imao 24 posto ukupnog udjela, dok je Apple na 12 posto, navodi se u izvještaju IDC-a. 

Wozniak je napustio kompaniju 1987. godine, ali i dalje je jedan od velikih fanova Applea, iako više nije isključivo vezan za njihovu tehnologiju. Kaže kako voli eksperimentirati s gadgetima prije nego se veže uz neki. 

- Tehnologija je poput pjesama. Možeš čuti sve detalje od nekog, ali nisi siguran sviđa li ti se dok ne čuješ sam tu pjesmu - rekao je. 

Ne sviđaju mu se pametni satovi, pa ni Appleov za koji kaže da je kao luksuzna fitness narukvica, ali da će ga usprkos tome isprobati kad stigne u prodaju. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • sniper1212 12.11.2014.

    ma mogu napravit i ekran na rasklapanje ipak si nikad necu kupit nesto od applea

  • DavorLovric 11.11.2014.

    brate smaras sa apple-om -.-'

  • suncokret bez okreta 11.11.2014.

    Veci ekran znaci isto tako manju prakticnost za nosenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare