To je to što me zanima!

Wozniak: Peek&Poke muzej je prvi razlog za posjet Hrvatskoj

Legendarni suosnivač Applea nije stigao na ovogodišnju proslavu rođendana muzeja informatike u Rijeci, ali poslao je videočestitku i najavio da će ih posjetiti
Vidi originalni članak

Riječki muzej informatike Peek&Poke proslavio je ove godine 7. rođendan, a na proslavu su pozvali i suosnivača Applea, Stevea Wozniaka. Legendarni Woz nije stigao na proslavu, ali sada je poslao videočestitku u kojoj kaže da se nadao da će već do sada posjetiti Hrvatsku. Navodi kako bi htio probati izvrnu hranu, vidjeti kristalno more i druge znamenitosti. 

- Ali, glavna znamenitost je Peek&Poke muzej. Žao mi je što sam propustio 7. rođendan. Možda ću stići na osmi, možda na šesnaesti. Moj je raspored težak za objasniti. Nadam se da uživate i da ste ponosni na svoj muzej i inspirirajte druge da rade odlične stvari - poručio je Woz osnivačima muzeja koji je ovako dobio još jednu sjajnu promociju. 

Osnivač muzeja Sveto Nilović rekao je za PlanB kako ih je jako obradovala Wozniakova čestitka, što je i znak da je muzej prepoznat širom svijeta. Nadaju se da će Wozniaka ugostiti već sljedeće godine. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • glinac 02.12.2014.

    Woz je genije, imao sam priliku upoznati ga na Apple summitu u Palo Altu prije par godina...

  • IvanMikec_1 19.11.2014.

    koja marka televizora je u pozadini?

  • Hristos se rodi 19.11.2014.

    lol kaže šesnaesti a lik izgleda ko da neće doživjet novu godinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare