To je to što me zanima!

YouTube ima novu aplikaciju, preduhitrili izbacivanje iz iOS6

Nakon što su istekla licencna prava, YouTube odlazi iz iOS 6 operativnog sustava. Google je u utorak objavio samostalnu verziju, dan prije predstavljanja iPhonea 5
Vidi originalni članak

YouTube je u utorak objavio novu samostalnu aplikaciju za iPhone i iPod uređaje, s puno bogatijim dizajnom i mogućnostima od aplikacije koja je dolazila uz Appleov iOS softver. 

Među novim mogućnostima ističe se pregledavanje kanala na koje smo pretplaćeni i novi način pretraživanja s predloženim rezultatima. Dodali su i mogućnost dijeljenja na Google+, Twitter ili Facebook. 

Na službenom YouTube blogu navode kako rade na optimiziranoj verziji za iPad koja će biti gotova u sljedećih nekoliko mjeseci, a vjerojatno će u nekoj od nadogradnji biti riješen i upload videa. 

Aplikacija je objavljena samo dan prije službenog predstavljanja novog iPhonea, koji će stići i s novim operativnim sustavom. Kao što je nedavno i objavljeno, YouTube neće dolaziti kao standardni dio novog iOS 6 jer su istekla licencna prava, stoga je i izlazak ovakve aplikacije bio očekivan.

Google će sada u vlastitoj aplikaciji moći imati i oglase, kao na Androidu, što je i glavna prednost, ali i to što će moći sami određivati smjer i brzinu razvoja aplikacije.

Aplikaciju možete pronaći u App Storeu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • General Lee 11.09.2012.

    Živi bili pa vidjeli.

  • user_32967 11.09.2012.

    Srce mi se para... NOT!

Komentiraj...
Vidi sve komentare