To je to što me zanima!

Za sagraditi ovu prekrasnu kuću treba vam samo odvijač...

Cijena kvadratnog metra košta između 1.200 i 1.900 eura, no obzirom da kuća iskorištava najbolje od prirode, uključujući i solarne panele, računi su drastično manji
Vidi originalni članak

Francuski dizajnerski studio napravio je koncept kuće koju možete sastaviti u manje od mjesec dana koristeći samo odvijač! 

PopUp Housesustav gradnje kuća, ne koristi nikakve dodatne alate za gradnju obzirom da koriste samo izolacijske blokove, drvene čavle i drvo. Kuća samim time postaje energetski učinkovita, a računi manji. 

Ovakva kućica dostupna je zasad samo u Francuskoj, a cijena kvadratnog metra košta između 1.200 i 1.900 eura. Kućice će uskoro proširiti i svoje tržište na SAD i Ujedinjeno Kraljevstvo. Svaka od njih jedinstvena je i bio-klimatskog dizajna što znači da dosta stvari uzima iz prirode i iskorištava na najbolji mogući način. Primjerice, PopUp kuća koristi solarne panele za grijanje, postavljene tako da dobivaju sunčevu energiju u svako doba dana. 

Ako želite jednu ovakvu kuću, potrebno je kontaktirati Pop Up tvrtku i angažirati arhitekta. Prije toga potrebno je vidjeti koliko možete izdvojiti novca za novi dom te pronaći zemljište na kojem želite da bude. Tvrtka zatim izrađuje projekt i kontaktira arhitekta (može i po vašoj želji) te građevinara koji stvaraju vaš dom iz snova. 

Zajedno s arhitektom možete napraviti svoju jedinstvenu PopUp kuću koja će biti gotova kroz mjesec dana. 

Idi na 24sata

Komentari 110

  • uhljeb 12.01.2018.

    idealno za bespravnu gradnju ,kad ti hoče srušit rastaviš ni na novu lokaciju

  • saitek1970 09.01.2018.

    a gdje je prekrasna kuća ?

  • 09.01.2018.

    Pop up,i onda?kihne susjeda i kuća se sruši

Komentiraj...
Vidi sve komentare