To je to što me zanima!

Zbog pobjede u anketi vlastiti ga je sin ošišao na ćelavo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čitatelji dnevnika "USA Today" glasali su za najbolji internetski portal za rezervaciju smještaja. 'HomeExchange.com' tako je pobijedio i 'TripAdvisor', 'BnB' i 'Expediju'
Vidi originalni članak

Vodeći stručnjaci u području turizma i razni urednici pripadajućih rubrika omogućili su "putnicima" da sami izaberu portal koji im pruža najbolju, najisplativiju i najjednostavniju uslugu. Tijekom samog glasovanja, predsjednik tvrtke HomeExchange.com, Jim Pickell korisnicima je najavio brijanje glave, ukoliko njegov portal pobijedi. Nakon pobjede snimio je vidio u kojem ga njegov vlastiti sin brije "na nulu"

POGLEDAJTE VIDEO: Jim Pickell u šaljivom videu brijanja glave

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-Mogućnost da bilo gdje u svijetu boravite kao drag gost jedinstveno je i obogaćujuće iskustvo koje ne stoji ništa više od boravka kod kuće.- Pickell objašnjava goli koncept portala

HomeExchange.com pokrenut je još 1992. godine, no svoj je pravi procvat doživio u posljednjih nekoliko godina. Osnivač portala je Ed Kushins, koji je ujedno i izvršni direktor portala.

Cijeli projekt razmjene domova postoji diljem 150 zemalja svijeta, a procjenjuje se da će preko 130 tisuća domova na tjedan - dva imati druge "gazde".

HomeExchange.com kupio je i nekoliko konkurentskih portala, a u SAD-u je proglašen jednom od najbrže rastućih privatanih tvrtki već četvrtu godinu za redom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • joza2410 08.11.2015.

    Mislim da nije pametno se šišati na ćelavo u 11. mjesecu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare