To je to što me zanima!

Želiš biti zvijezda YouTubea? Pogledaj savjete iz prve ruke!

Poznata video platforma udružila je snage sa svojim najvećim zvijezdama i stvorila The Creators Show u kojem vas uče kako da i vaša videa vidi što šira publika
Vidi originalni članak

Onih kojima je posao stvaranje filmića za YouTube i od tog posla jako dobro žive sve je više, a za one koji bi htjeli naučiti tajne majstora tog zanata pa se možda i sami okušati u pokretanju kanala YouTube donosi seriju filmića nazvanu The Creators Show .

U tom showu neki od čelnih ljudi YouTubea, ali i neke od najvećih zvijezda , objašnjavaju trikove i otkrivaju male tajne što sve napraviti da neki video vidi što više ljudi, kako označiti suradnike u videu, kako smisliti svaki tjedan novu ideju za video, kako potaknuti gledatelje da kliknu na web stranicu...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • AntonioNovosel-Toni 27.01.2015.

    MrNovosel0405

  • dariobl 27.01.2015.

    To nema nikakvog smisla sto si upravo rekao, u Hrv a i svim ostalim balkanskim zemljama mozes imati otvoren adsense nalog, kako za web tako i za video publishing, tako da se bez problema mogu vrtiti oglasi na tvojim klipovima. Takodjer mozes bez problema postati partner sa oglasivackom firmom ako ne zelis raditi direktno sa adsensom. Ono sto je problem kada neko stvara klipove na nasem jeziku jeste zarada, jer nema oglasivaca za nase podrucije i ono sto ima placaju mizernu svotu po kliku ali i za to ima rjesenje - snimaj na engleskom. Ne trebas zivjeti u americi da bi snimao klipove na engleskom.

  • Just Delete Me 26.01.2015.

    U Hrvatskoj je nemoguce zarađivati novac preko YouTubea, a pogotovo neku veliku(masnu) svotu. Ima ih par sa Balkana koji su se probili, a ovo sve je USA i okolica, a oni koji i nisu iz Amerike sele tamo jer dobiju YouTube partnership.

Komentiraj...
Vidi sve komentare