To je to što me zanima!

Ženama u Kini zabranili su zavodljivo jesti banane online

Osim zavodljivog jedenja banana u Kini je sada zabranjeno imati online prijenose u majicama koje previše otkrivaju i minicama. Kinezi se pitaju kako se odlučuje što je to zavodljivo jedenje banane
Vidi originalni članak

Kineski internetski cenzori našli su novu žrtvu koja po njima i nije tako nevina, a radi se o ljudima koji zavodljivo jedu voće u prijenosima na internetu. U toj akciji protiv streaming servisa sada je tako zabranjeno zavodljivo jesti banane. 

Ministarstvo kulture nedavno je najavilo da istražuju niz servisa poput YY, Douyu i Panda.tv koje sumnjiče da su nudili sadržaj koji navodno sadrži pornografiju ili nasilje i potiče gledatelje da krše zakone ili ugrožava društveni moral. 

Kako prenosi Verge, ispred kamera tih prijenosa uglavnom su atraktivne žene koje pokazuju svoj dekolte, dok je 77 posto publike muško. Nova pravila znače i da nema više majica koje previše otkrivaju, minica ili seksi čarapa. 

Streaming servisi imaju golem rast proteklih godina, a YY je imao rast prihoda od 60 posto na 910 milijuna dolara. BBC prenosi i da je Kineze zbunila ovakva opća direktiva te da im nije jasno kako se odlučuje što je provokativno pri jedenju banane, a dodaju i da bi se tako mogli okrenuti nekom drugom povrću sličnog oblika. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Cukrena 10.05.2016.

    Banane...zabranjene..uff https://www.youtube.com/watch?v=XMgLiXI-zzE

  • Leaena 09.05.2016.

    Čudi me da nisu lizanje sladoleda zabranili?! Ili u njih ni nema sladoleda?!?! :-D

  • Geograf 09.05.2016.

    Ako ne daju prave , možda daju lažne "banane"

Komentiraj...
Vidi sve komentare