To je to što me zanima!

Ženeva je otvorila svoja vrata! Najprestižniji sajam na svijetu

89. izdanje najprestižnijeg autosalona u svijetu otvorilo je danas svoja vrata. Sve do 17. ožujka veliki sajamski kompleks Palexpo će u sedam ogromnih paviljona ugostiti stotine tisuća posjetitelja i ljubitelja automobila
Vidi originalni članak

Novinarskim danom danas je započeo Geneva International Motor Show, najznačajniji svjetski salon automobila. Iako je većina zvijezda autosalona, poput Renaulta Clija i Peugeota 208, predstavljena posljednjih tjedana, ovo je prilika svim ljubiteljima da sve novitete gledaju uživo. 

ELEKTRIČNI ZMAJ Uoči početka Sajma u Ženevi, Rimac pokazao novi C_Two

Također, nadamo se da su mnogi proizvođači svoje novitete uspjeli zadržati u tajnosti do posljednjega trenutka i da ćemo danas svjedočiti premijerama još nekoliko ekskluzivnih automobila. Prva dva dana rezervirana su isključivo za novinare iz cijeloga svijeta, a za posjetitelje salon otvara vrata u četvrtak, 7. ožujka. Cijena ulaznice za odrasle je 16 švicarskih franaka (oko 104 kune).

Najzanimljivije premijere i novosti pratite na autostart.hr, gdje će uživo pratiti sve događaje prvog dana salona u Ženevi.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU: 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Archangel711 05.03.2019.

    Jedva čekam drugu go za ZG auto show pa da malo oči napasemo

  • mentalist1 05.03.2019.

    Bravo za Rimca. Radi odlican posao.

  • ban jelačić_1 05.03.2019.

    kad postanem premjer ovaj zeleni s prve slike će biti moj

Komentiraj...
Vidi sve komentare