To je to što me zanima!

'Izborniče, može selfie?' Dalića okupirali na sajmu u Barceloni

Na štandu su bili posjetitelji i novinari iz cijelog svijeta, koji su stajali u redu kako bi dobili selfie s izbornikom ili barem njegov autogram. Inače, osim Dalića, promotor je i Barcelonin košarkaš Ante Tomić
Vidi originalni članak

Hrvatska tvrtka Noa predstavila je u utorak niz novih pametnih telefona na sajmu mobilnih tehnologija u Barceloni, ali glavna zvijezda na njihovom štandu bio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Na štandu su bili posjetitelji i novinari iz cijelog svijeta, koji su stajali u redu kako bi dobili selfie s izbornikom ili barem njegov autogram.

Inače, osim Dalića, promotor koprivničke kompanije već nekoliko godina je i Barcelonin košarkaš Ante Tomić. 

Što se samog telefona tiče, nova zvijezda Noe njihov je telefon F20 Pro. Radi se o mobitelu koji se posebno ističe skrivenom prednjom kamerom koja izlazi iz vrha uređaja i snima fotografije od 8 megapiksela. Na taj način izbjegli su neugledan 'zub' na vrhu ekrana koji ima dijagonalu od 6,39 inča te rezoluciju od 2340x1080 piksela.

Pogoni ga MediaTekov Helio P70 procesor na 2,1 GHz. Straga su dvije kamere koje snimaju fotografije od 16 i 5 megapiksela, a umjetna inteligencija pomoći će u odabiru najboljih postavki za različite scene. U telefon je ugrađena baterija od 3500 mAh.

Telefon bi trebao stajati 350 eura, odnosno oko 2600 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kasko_1 26.02.2019.

    Pored xiaomi poco f1 za skoro iste novce (poco je skuplji par sto kn) ovo se smeće ne treba ni pogledati!

  • nikola96_1 26.02.2019.

    Noa u 2019. naziva telefon pro koji nema 4k snimanje? Wtf?

  • nikola96_1 26.02.2019.

    Nazalost noa ne moze ponudit,a i borit se s jakom kineskom konkurencijom koja za malo para daje puno

Komentiraj...
Vidi sve komentare