To je to što me zanima!

Zrcalo za šoping budućnosti: Virtualno ćete isprobati odjeću

Samsung ima viziju da bi OLED paneli mogli zamijeniti tradicionalna ogledala u domovima te da bi na njima mogli pratiti i servise s digitalnim informacijama
Vidi originalni članak

Prošli je mjesec LG zadivio svijet ultratankim OLED televizorom koji se poput tapete lijepi na zid. Sada je, pak, LG-jev rival Samsung otišao u sličnom smjeru i dodao još i dozu glamura. Samsung je upravo predstavio svoj prvi zrcalni i prozirni veliki OLED panel za komercijalnu upotrebu. 

Ovi proizvodi usmjereni su na personaliziranu kupnju u šoping centrima.

- Ideja je da šoping iskustvo korisniku učinimo vizualno još zanimljivijim i učinkovitijim. Ovakvi paneli mogu biti dodani u kabine za isprobavanje odjeće i nakita i to sve uz pomoć Real Sense tehnologije koja koristi pojačane 3D kamere, upravljanje glasom i pokretom - objavio je Samsung na svojoj prezentaciji. 

Samsung

Iako je zasad korištenje planirano samo u reklamnim svrhama, ova zrcalna virtualna realnost mogla bi se proširiti i na upotrebu u širokoj potrošnji. Samsung ima viziju da bi ti njihovi OLED paneli mogli zamijeniti tradicionalna ogledala u domovima, te da bi na njima mogli pratiti i servise s digitalnim informacijama. Recimo, ovakvo ogledalo moglo bi vam preporučivati koju šminku da koristite ili vam reći da je vrijeme da se obrijete.  

S druge strane, prozirni OLED planiraju koristiti za interaktivne oglase koji bi također mogli koristiti prednosti RealSense mogućnosti. 

Samsung u svojoj objavi navodi kako njihov zrcalni OLED ima oštriju i čišću sliku te bolji kontrast i odaziv od konkurentnih zrcalnih LCD panela na tržištu. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vanesaa79 17.06.2015.

    zgodno!!!!!☺

  • kokaza5 17.06.2015.

    Hmmm uopće ne zvuči loše.

  • - DAVOR - 17.06.2015.

    Sljedeči izum če bit virtualno sexualno zadovoljavanje susjedove žene al če se to pokazat kao promašaj pošto če se susjede počet žalit da su nezadovvoljene odkad je uvedeno to bedasto čudo tehnologije i tražit če pravo na diskretno al živo meso.

Komentiraj...
Vidi sve komentare