To je to što me zanima!

ZTE najavio veliki Grand Memo II i novi Firefox telefon Open C

Uz najnovije telefone, kineski ZTE će u Barceloni prikazati uređaj koji spaja mini projektor i prijenosni hotspot te svoj pametni sat. Očekuju najsnažniju godinu...
Vidi originalni članak

Još je nekoliko dana do sajma u Barceloni i sve više proizvođača otkriva koje će uređaje predstaviti, a njima se priključio i kineski ZTE. Oni su najavili phablet Grand Memo II LTE s ekranom dijagonale 6 inča te Open C, dodatak telefonima s Firefox OS operativnim sustavom i njegovom najnovijom verzijom 1.3. Uz uređaje, prikazat će i MiFavor 2.3 UI, najnoviju verziju svog prerađenog sučelja. ZTE je u najavi objavio i da očekuju kako će im ovo biti najsnažnija godina. 

Na sajmu će predstaviti i Grand S II te telefone serije Blade i Nubia. Kako bi pokazali da nisu fokusirani isključivo na telefone, najavili su i Projector Hotspot, uređaj koji spaja mini projektor i Wi-Fi hotspot u jednom te pametni sat Grand Smart Watch. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Palmira 18.02.2014.

    Gadno će se "veliki" iznenadit pojavom ZTE-a , Huaweii-ja i još par kompanija na sajmu. Sad u ovom trenu stvarno moraš bit lud ko slika iskašljat više od 2 soma kuna za smartphone. Jer za tu cijenu će se prodavati najnoviji flagshipovi...Tko nabije više - nema ga uskoro, a i bilo bi dosta dominacije dvije-tri firme koje su nabijale cijene kako su htjele , jer konkurencija JOŠ nije imala tejhnologiju. E sad , danas, u 2014 - ta "mala konkurencija" ima BOLJU tehnologiju za značajno MANJE love nego veliki. Baš će bit ovo lijepo gledat kako će cijene napokon pasti u nekakve normalne okvire - nadam se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare