To je to što me zanima!

Zuckerberga priprema poseban tim: Ne žele da nešto uprska

Mark Zuckerberg dvaput će ovaj tjedan svjedočiti pred američkim političarima o skandalu koji potresa društvenu mrežu, a u Facebooku ne žele da njihov šef nešto krivo kaže i uvali ih u još veće probleme
Vidi originalni članak

Mark Zuckerberg ovaj tjedan svjedočit će pred američkim Kongresom, a Facebook je zbog toga zaposlio cijeli tim stručnjaka koji će pripremiti čelnika najveće društvene mreže. 

On bi trebao objasniti kako je došlo do afere s Cambridge Analyticom, a stručnjaci ga pripremaju sa svim pitanjima koja bi mu mogli postaviti političari, ali uče ga i kako da na njih odgovara te kako da se nosi s prekidima, piše New York Times

KRAĐA PODATAKA Korisnici 'Fejsa' moći će odbiti dijeliti svoje podatke s tvrtkom

Uz svoje stručnjake, za Facebook tako sada rade i konzultanti iz odvjetničke tvrtke WilmerHale, koju vodi bivši savjetnik Georgea W. Busha, Reginald J. Brown. Kako se navodi, glavni naglasak je Zuckerbergovo držanje zbog čega su pripremili i simulaciju svjedočenja. Zuckerberg bi pred političare trebao stati u utorak i srijedu i to će biti prvi put da će o radu Facebooka javno govoriti pred političarima. 

PRIVATNOST NA FACEBOOKU Zuckerberg ide pred Kongres: 'Neće mu biti nimalo lako...'

Očekuje se da će demokrati u odboru tražiti odgovore na goruća pitanja o skandalu s podacima korisnika, ali i žele vidjeti kako Facebook planira spriječiti nove utjecaje na izbore - osobito kako se približavaju izbori u SAD-u, prenosi Business Insider.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Lazarus_1 16.04.2018.

    Drzava je dobivala dobar dio kolaca od Facebookovog ZLA i zato odugovlace maksimalno dok ne ode u zastaru i dok ne dosadi ljudima a oni pobjegnu sa vrecama love.Nece da moze gospodo draga.

  • Lazarus_1 16.04.2018.

    Tebe ceka dozivotni zatvor Cukreni.Ovaj cirkus koji ti i tvoji iz drzavne uprave izvode vam ne prolazi.Svima ce vama biti sudeno zbog vasih lazi i zla koje ste napravili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare