To je to što me zanima!

Dirljiv video: Dječak daltonist prvi put u životu vidio boje...

Naočale je Jonathanu pribavio ravnatelj škole, isto daltonist, dok su u razredu učili o tom poremećaju. Dirljiv video sretnog dječaka pregledan je više od osam milijuna puta
Vidi originalni članak

Jonathan Jones iz Cottonwooda u Minnesoti rođen je s daltonizmom i nikada u životu nije doživio svijet u boji. Dok su bili na nastavi (gdje su učili o daltonizmu) ravnatelj škole, koji ima isti poremećaj, ponudio mu je specijalne naočale za ljude poput njega. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dječak nije mogao suspregnuti osjećaje kada ih je stavio na oči. Njegova emotivna reakcija i suze velikom su se brzinom proširile društvenim mrežama. 

- Moj mlađi brat je daltonist, kao i ravnatelj u njegovoj školi. Kada su u razredu učili o poremećaju daltonizma, njegov ravnatelj donio je nekakve naočale koje su mu omogućile da prvi put vidi boje. Primio je to vrlo emotivno, stoji u u videu koji je na Twitteru objavio njegov brat Ben. 

Zbog popularnosti objave, njegova obitelj pokrenula je stranicu 'GoFundMe' za prikupljanje novčanih sredstava kako bi Jonathan dobio vlastite naočale, čija se cijena kreće oko 2363 kune. 

- Skupili smo više od 15.000 dolara, a višak novca ići će za one ljude kojima su također potrebne ovakve naočale, napisao je njegov brat Ben. 

POGLEDAJTE ZABAVNI VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 07.01.2020.

    dirljivo

  • marlena 07.01.2020.

    a miško mali..želim ti svu sreću ovoga svijeta <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare