To je to što me zanima!

Doktor zapjevao nakon teške smjene: 'Tvoj glas je lijek!'

Doktori su na prvoj crti obrane od korona virusa. Njihov posao je teži nego ikad i nakon napornih smjena, traže način za opuštanje. Ovi doktori našli su ga u glazbi i oduševili svojim izvedbama
Vidi originalni članak

Ovo je snimljeno nakon naporne smjene. Taj dan sam primio prvog pacijenta s korona virusom, napisao je doktor Nathan Wood. Liječnik iz Connecticuta na svom je Instagramu objavio obradu pjesme 'Lean on me' i mnoge oduševio svojim anđeoskim glasom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ispočetka nije želio objaviti ovaj video, no kada je saznao da je originalni izvođač pjesme Bill Withers preminuo, osjećao je da mora to napraviti. I nije pogriješio. Ispod videa ljudi su oduševljeno komentirali njegovu izvedbu i pružali mu podršku u ovim teškim trenucima.

Wood radi u bolnici u New Havenu, a zbog korona virusa radit će oko 70 sati tjedno. Kaže kako mu glazba pomaže u stresnim situacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I recorded this video a couple of weeks ago after leaving a night shift in the ICU having just admitted my first COVID patient. I went to bed soon after and didn't end up posting it (mostly because of how embarrassingly white it reveals me to be, LOL). But when I learned today that the singer-songwriter behind the song, Bill Withers, had passed away, I felt compelled to share ... despite my dance moves. I hope you're all staying healthy, and please know that you're in my thoughts and prayers. Let me know if you need somebody to lean on, —n8

A post shared by Nate Wood, MD (@drchefnate) on

- Nadam se da ste zdravi i da se pazite. Javite mi ako se trebate na nekoga nasloniti (lean on) - napisao je raspjevani doktor u opisu.

A svojom pjevačkom izvedbom oduševio je i doktor Elvis Francois iz Minnesote. Njegov kolega je zasvirao klavir, a on je zapjevao veliki hit Johna Lennona 'Imagine' i postao viralni hit. I ranije je oduševljavao svojim izvedbama, a ovu je pogledalo više od pola milijuna ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ova pjesma govori o nadi i o tome da se trebamo ujediniti. Svi trebamo slijediti pravila i ostati doma kako bi ovo prebrodili. Snimili smo ovo da pružimo ljudima utjehu - objasnio je doktor koji smatra da glazba liječi ljude na načine na koje medicina to ne može.

Brojni su ostali oduševljeni ovom izvedbom pa su mu ispod videa ostavljali pohvale i poruke podrške.

- Ovo mi je uljepšalo dan, hvala vam. Tvoj glas je lijek, molim te, nastaviti pjevati i objavljivati snimke - samo su neki od oduševljenih komentara.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 12.04.2020.

    Helen, 29. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅l︆︅o︆︅v︆︅­­e︆︅x︆︅­­x︆︅.︆︅­­c︆︅l︆︅­­u︆︅b

  • nikolalaaa 10.04.2020.

    Bez obzira na situaciju, respect! Lean on me je odlično skinuo, meni bolje nego original.

  • Kila kruha kila perija 10.04.2020.

    Sta Harry Potter radi kao doktor on je čarobnjak

Komentiraj...
Vidi sve komentare