To je to što me zanima!

Dramatična snimka: 'Nastala je panika, nisu mogli van iz mora'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dvojica muškaraca starih 65 i 66 godina poginula su u Rijeci u moru kod hotela Jadran. Jako jugo stvaralo je divovske valove, upozorili su ih da ne idu u more...
Vidi originalni članak

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Opisao je tako tragediju kraj riječkog hotela Jadran jedan od užasnutih gostiju i svjedoka utapanja dva muškarca. Jako jugo stvaralo je divovske valove koji su silovito udarali o stijene i plažu na Pećinama, no grupa od 15-ak ljudi nije željela odustati od tradicionalnog novogodišnjeg kupanja. Josip Povrženić, jedan od sudionika kupanja na Pećinama, ispričao je za Novi list da su ih iz hotela upozorili da ne idu u more. No kako je jugo slabilo, prijatelji su odlučili ući u more i uhvatiti se za ruke u krugu. Plan im je odmah propao. Kad su valovi uhvatili jednog kupača i prevrnuli ga na leđa, gledatelji na obali su se prestrašili. Neki su ostalima pokušali dobaciti i šmrk koji inače koriste za čišćenje plaže, no to nije pomoglo. Dok su mu pomagali, nastradao je i drugi kupač. Trećeg su uspjeli reanimirati te mu, prema posljednjim informacijama, život nije ugrožen. Ozlijedio se i vatrogasac u ronilačkom odijelu koji je ušao u more izvaditi utopljenike. Valovi su ga bacili na stijene.

- Spašavanje je bilo vrlo teško jer nas je jugo bacalo na sve strane. Nismo se imali za što uhvatiti - rekao je voditelj smjene JVP-a Rijeka Dino Škamo. Vjetar i valovi gasiteljima su razbacali i opremu. Policija je izvijestila da su poginuli kupači imali 65 i 66 godina. Mjesto tragedije posjetio je i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, a prilazne ceste hotelu zatvorili su zbog očevida.

U vijestima pogledajte još:

Tifa i Islamović se navodno potukli nakon nastupa u Budvi

Mladi fotografski par snimio zapanjujuć video igre vatrometa nad Zagrebom

Idi na 24sata

Komentari 134

  • haha_ha 02.01.2018.

      ****Admin****: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.  

  • zvjezdana pikl_1 02.01.2018.

    Hvali more drž se kraja. Što reć svaka čast tradiciji ali nije vrjedna ljudskih života. Kad su vidli kakvo je more trebali su odustati.

  • Trkeljator 02.01.2018.

    Jebme ako je to normalno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare