To je to što me zanima!

Jednostavno je: Očistite šipak uz samo četiri kratka reza

Šipak obiluje vitaminima te je izuzetan antioksidans. Ako ste netko tko obožava tu voćku, ali vam se ne da zamarati s njegovim čišćenjem onda je ovo pravi trik za vas. Jednostavno je....
Vidi originalni članak

Šipak ili nar je voće koje sadrži mnoštvo korisnih spojeva koji čuvaju naše srce, pomažu u snižavanju lošeg kolesterola i kod upala, a daju nam i snagu za bolje vježbanje. No, superzdrava namirnica nekad stvara probleme kada je riječ o njegovom čišćenju. Često zaprljamo sebe i sve oko sebe, a i zna trajati dugo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zato imamo trik kako ga najjedostavnije očistiti. Najprije na šipku napravite četiri kratka reza oko peteljke. Kada ste ga izrezali, odvojite dio oko peteljke i bacite ga u koš za smeće. Potom na već izrezanom dijelu napravite još šest dubljih rezova duljinom cijele voćke. Izrezane dijelove šipka odvojite i raširite ih.

To je to. U slast!

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • umjereni pacifist 27.10.2019.

    ova pojma nema o čišćenju

  • presveti1 25.10.2019.

    To nije šipak nego nar!

  • strikan2 25.10.2019.

    Kao prvo, šipak nije očišćen, već samo razrezan i tek pripremljen za čišćenje - osim ako netko nije toliko perverzan da jede i koru. Drugo, zasrala stol - meni klasičnim čišćenjem ne kapne niti kap soka okolo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare