To je to što me zanima!

Jelena (50):'Dečkima je malo previše kada vide koliko dižem'

Bodybuilderica Jelena (50) državna je prvakinja u Bodybuildingu. Radi kao fitness trenerica i slika iz gušta. U teretanu je krenula kad joj se sin razbolio, a i sama je imala problema s leđima.
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Bodybuilderica Jelena (50): "Kad dečki vide koliko dižem, malo im je previše"

Bodybuilderica Jelena (50) državna je prvakinja u Bodybuildingu. Radi kao fitness trenerica i slika iz gušta. Fitnessom se počela baviti kad joj se sin razbolio, a i sama je imala problema s leđima. Za svoje mišiće, koji zaista jesu impresivni, kaže da su malo previše dečkima, ali da im se i dalje sviđa.

Jelena Sremić počela se baviti bodybuildingom kada je imala tridesetak godina. Ostvarila je pobjedničke rezultate na natjecanjima, završila trenersku školu i začela karijeru fitness trenerice. Danas ima toliko klijenata da joj je radna atmosfera s njima ispred zarade.
 
Smatra da njeni mišići jesu malo previše za ukus modernih muškaraca, ali da im i dalje izgleda ženstveno. "Nisam žilava, nemam brkove, hodam normalno...", kroz smijeh nabraja Jelena.
 
Za brigu o vlastitom tijelu, kaže, nikad nije kasno. Iako ona sada ima pedeset, a njenih vršnjaka u teretani i nema baš puno.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • svi-smo-isti 12.07.2017.

    Meni to nimalo nije sexi. Najsvise volim zene od neki 170 do 175 cm, koje imaju 65-70 kg, bez misica i silikona. Zena treba da ima nesto na sebi da se trese ali prirodno a ne umjetno....Ovo nikako nije nesto sto bi ja pozelio....

  • Prki600 11.07.2017.

    Da li je žena sve što ima sise?????

  • Amg 11.07.2017.

    super za nju i drago mi je za nju. ali ono, kaj danas svatko može biti trener i nutricionist? završi višu, ode na par seminara?

Komentiraj...
Vidi sve komentare