Obavijesti

Video

Komentari 20

Jelena (50):'Dečkima je malo previše kada vide koliko dižem'

Bodybuilderica Jelena (50) državna je prvakinja u Bodybuildingu. Radi kao fitness trenerica i slika iz gušta. U teretanu je krenula kad joj se sin razbolio, a i sama je imala problema s leđima.

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Bodybuilderica Jelena (50): "Kad dečki vide koliko dižem, malo im je previše"

Bodybuilderica Jelena (50) državna je prvakinja u Bodybuildingu. Radi kao fitness trenerica i slika iz gušta. Fitnessom se počela baviti kad joj se sin razbolio, a i sama je imala problema s leđima. Za svoje mišiće, koji zaista jesu impresivni, kaže da su malo previše dečkima, ali da im se i dalje sviđa.

Jelena Sremić počela se baviti bodybuildingom kada je imala tridesetak godina. Ostvarila je pobjedničke rezultate na natjecanjima, završila trenersku školu i začela karijeru fitness trenerice. Danas ima toliko klijenata da joj je radna atmosfera s njima ispred zarade.
 
Smatra da njeni mišići jesu malo previše za ukus modernih muškaraca, ali da im i dalje izgleda ženstveno. "Nisam žilava, nemam brkove, hodam normalno...", kroz smijeh nabraja Jelena.
 
Za brigu o vlastitom tijelu, kaže, nikad nije kasno. Iako ona sada ima pedeset, a njenih vršnjaka u teretani i nema baš puno.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Juraj Šebalj: 'Ovo te neće naučiti autoškola, recite mi profesore: Tko ima prednost?'
TKO JE KRIV?

Juraj Šebalj: 'Ovo te neće naučiti autoškola, recite mi profesore: Tko ima prednost?'

Nova epizoda Tko je kriv? donijela nam je tri zanimljive situacije s višetračnih prometnica te kako se vozači snalaze u njima kada dođe do problema. Pogledajte što kažu Jura i profesor...

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić