To je to što me zanima!

Lovac Kotiga prijetio: Odlazim sa snimanja, tu tortu neću jesti

U prvoj epizodi slastičarskog showa 'Deserti od oka' natječu se Ana Ćapalija i Dino More. Potpuni amateri moraju replicirati torte majstora slastičara Lade i Antuna. Sve je provokacijom začinio voditelj Dean Kotiga
Vidi originalni članak

Halo, produkcija, ja ovo neću jesti. Ne moramo se raspravljati dalje, ali ja ovo ne jedem. Pogledajte zašto! Pogledajte si tortu pa ćete imati odgovor - rekao je Dean Kotiga usred prve epizode slastičarskog showa 'Deserti od oka' na YouTube kanalu 24sata.

I to je produkciji doista stvorilo problem, jer prema scenariju je zamišljeno da Kotiga proba deserte koje rade natjecatelji showa. Popularni lovac koji za sebe kaže da je najpopularniji influencer u Hrvatskoj, a možda i regiji, sad je po prvi put postao voditelj. 

Kandidata su dva - Ana Ćapalija i Dino More. Zadatak im je u samo 75 minuta napraviti repliku sočne torte koju su napravili pravi slastičari - Lada Osredečki i Antun Kocijan. Riječ je o tortama kakve najčešće gledamo u katalogu najboljih slastičarnica. Osim što moraju biti ukusne, iznimno je važno da izgledaju tip top. Kandidati se bore za titulu najboljeg slastičara amatera.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SHOWA 'DESERTI OD OKA': Kako je Kotiga uznemirio kandidate!

Tortu, koja je poput malog umjetničkog djela, moraju napraviti bez recepta, bez ičije pomoći, samo na temelju onog što vide - od oka! U ovoj epizodi rade tortu s figuricama zaljubljenog para koji lete balonom na vrući zrak. Čim su je slastičarni donijeli na set Ani i Dini je pao mrak na oči.

- Da, zbilja! To morate napraviti - smijao im se Kotiga.

NOVI SHOW 'DESERTI OD OKA' Voditelj Kotiga im naredio da stave na tortu Kolindu i Zokija!

- Sumnjam da je ovo uopće torta - rekla je Ana, u isto vrijeme oduševljena viđenim, obeshrabrena i entuzijastična, dok je Dino već smišljao plan kako biti u prednosti u odnosu na konkurenciju.

- Okej, shvaćam da je natjecanje, ali ne moramo baš trčati - komentirala je Ana Dinin maraton u kuhinji. Ali, naravno, ništa bez važnih savjeta mentora koji su nadgledali proces izrade i pečenja torti.

- Gdje su nam ove figurice, jesu već pripremljene - pitao se Dino, a mentori su ga u čudu gledali: Pa to je najzahtjevniji dio recepta!

- Naravno da nemamo gotove, kakav bi to bio show! - rekao je Kotiga kroz smijeh.

POGLEDAJTE NAJBOLJE KADROVE SHOWA: 

Dino u životu nije napravio tortu i to je odmah priznao. No kaže kako voli probati sve što je novo. Tortu će odnijeti svojoj supruzi na poklon (ako uopće bude jestiva). Za sebe kaže da je vrlo kreativan i aktivan, glumac je s velikim iskustvom u kazalištu, na filmu, i u sinkronizacijama crtića i serija, prvak je Hrvatske u slam poeziji, snimio je već treći rap album, turistički je pratitelj koji puno putuje i profesionalni vozač. Iz eksperimenta jednom prilikom nije jeo šest dana, pio je samo vodu, što je zabilježio na svom YouTube kanalu. 

Njegova protukandidatkinja, s malo više iskustva sa slasticama, Ana Ćapalija, za sebe kaže da je vrlo vesela i društvena osoba. Voli kuhati, ali zbog pretrpanog rasporeda rijetko kad radi jela za koja je potrebno više od pola sata. Došla je u show jer želi napraviti tortu zbog koje će biti ponosna. Takve su joj oduvijek privlačile pažnju, ali ih nije stizala peći.

NOVI SHOW 'DESERTI OD OKA' Lovac Kotiga postao voditelj: O tortama znam sve, zato sam tu

Nervoza koji su pokušali sakriti sa smiješkom, repanje na setu, Dinino pričanje s mikserom, Anino živciranje, mentorski izazovi idealna su kombinacija za nered u našoj kuhinji, ali i formula za genijalnu zabavu. E da, Kotiga je prijetio produkciji da će raskinuti ugovor.

Ipak izdržao je u provokacijama od prve do zadnje minute. Za nas je ulogu voditelja položio, a što vi mislite kako se snašao? Pišite nam u komentarima ispod videa. 

Tko je pobjednik prve emisije i ide u finale kulinarskog showa, ne propustite pogledati u epizodi. O da, morate je gledati do kraja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dragicaa 16.05.2020.

    I oni trebaju od nečega zivjet.. A zašto ne probat iskoristit polupopularnost

  • etomeneponovo 16.05.2020.

    Malo smo se umislili u zadnje vrijeme, a? Vjeruj mi, nemas podloge za to.

  • mmirka 16.05.2020.

    Jedan lovac ode u politicare, a drugi u klaunove. Inace Kotiga mi je najdrazi lovac poslije pok. Miocica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare