To je to što me zanima!

Mali jastuk kao rekvizit: Diana vježba, a ne diže se s kauča

Tko god vam je rekao da ne možete smršaviti na kauču, prevario vas je. Fitness influencerica Diana Morić (30) iz Novog Sada osmislila je trening s jastukom koje možete raditi u udobnosti svog doma
Vidi originalni članak

Kada je vježbanje u pitanju, najteže je pronaći motivaciju i ustati se s kauča. S istim problemom suočila se i fitness influencerica Diana Morić (30) iz Novog Sada. Zato je osmislila jednostavan trening za čvrste noge koje možete raditi i s nekim manjim rekvizitom kao što je jastuk. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kada završi radni tjedan, najdraže mi je doći doma i leći na kauč. Iskoristite tu priliku i napravite kratak trening za sebe, rekla je Diana. Trening ne oduzima puno vremena, a vježbe s jastukom fokusirane su na mišiće donjeg dijela tijela koji će vam pomoći učvrstiti i oblikovati bedra i podignuti stražnjicu. Napravite što više ponavljanja svake vježbe, a trening je dobro raditi nekoliko puta tjedno. 

FITNESS TRENERICA Diana vježba bicepse: Umjesto utega diže deterdžent za rublje

- Ne treba vam puno snage za ovakav trening već samo malo volje. BilI u svom krevetu ili ne, odradite trening, a poslije se opustite uz neku dobru knjigu. Osjećat ćete se mnogo bolje i sve obaveze koje imate sutra ćete riješavati s lakoćom, kaže Morić. 

SAVJETI FITNESS TRENERICE Diana je iznijela prljavo rublje: Sto čučnjeva s košarom za veš

Važno je imati na umu da o kakvom god se obliku rekreacije radilo, samo sustavno vježbanje donosi rezultate. Ako vam nedostaje motivacije, inspiraciju možete pronaći na Dianinom Instagramu profilu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 24 SATA NON-STOP 17.12.2018.

    gore-dole

  • mrTrobec 17.12.2018.

    Takve volim što vježbaju na kauču

  • Vincek_6 17.12.2018.

    Dobro za footjob.

Komentiraj...
Vidi sve komentare