Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Diana je iznijela prljavo rublje: Sto čučnjeva s košarom za veš

Kratka razdoblja fizičke aktivnosti tijekom dana imaju jednak učinak na zdravlje čovjeka kao i tjelovježba u teretani. Stoga, umjesto odlaska u teretanu, uzmite košaru za rublje u ruke i napravite par čučnjeva...

8 komentara

Znanstvenici kažu da dnevno tjelovježbi posvetite najmanje 30 minuta, a to možete postići i obavljanjem kućanskih poslova. Svi smo svjesni da je vježbanje važno za zdrav život. Osim što redovitim vježbanjem regulirate tjelesnu težinu, važno je za srce i jačanje kostiju, ali i mnoge druge organe u tijelu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kada je riječ o sagorijevanju kalorija, nisu vam nužne trake za trčanje, steperi, orbitreci i sva ostala čuda u teretanama. Sve vježbe potrebne za učinkovito sagorijevanje kalorija možete obaviti kod kuće, bez plaćanja članarina i čekanja u redu na pojedinu spravu.

SAVJETI TRENERICE Diana Morić čisti stan i trenira: Pet vježbi s metlom za ruke

- Ovo su vježbe za sve domaćice i žene koje svakodnevno rade kućanske poslove. Za ovaj put poslužila sam se košarom za rublje. Vjerovali ili ne, u pitanju su vježbe za čitavo tijelo, kaže fitness trenerica Diana Morić (30) iz Novog Sada.

ZA ČVRSTU STRAŽNJICU Diana vježba i dok sjedi: Četiri lagane vježbe s pilates loptom

Stručnjaci ističu kako su najbolje vježbe čučnjevi u kojima ne koristima nikakvo dodatno opterećenje. Nakon toga na red dolaze sklekovi, izdržaji, trbušnjaci i leđnjaci.  Važno je imati na umu da o kakvom god se obliku rekreacije radilo, samo sustavno vježbanje donosi rezultate. Ako vam nedostaje motivacije, inspiraciju možete pronaći na Instagramu profilu fitness influencerice. 

- To je ono što svaka žena na ovom svijetu mora izdvojiti za sebe! Ništa to nije niti skupo niti nedostupno i zato žene koje koriste moj program i postižu sjajne rezultate. Za dobar izgled i zdravlje potrebna je volja. Stoga drage djevojke, košaru za rublje u ruke i krenite vježbati!, zaključila je Morić. 

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message