To je to što me zanima!

Matej Dučkić Suicidal: 'Snimio sam pjesmu s auto-tuneom i onda sam ju odmah obrisao...'

U novoj epizodi Stoletova hip-hop podcasta 'Rima rimi grize rep' gostuje Suicidal, reper kojeg je Stole pohvalio da je u posljednjih deset godina napredovao najviše od svih na našoj sceni
Vidi originalni članak

Hrpa odličnih gostiju prošla je kroz Stoletov podcast 'Rima rimi grize rep', a sada je na red došao i reper Matej Dučkić poznatiji kao Suicidal. On je sa Stoletom podijelio sve svoje hip hop tajne u novoj epizodi na 24sata Oriđiđi YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Suki je reper koji je po meni najviše napredovao u zadnjih deset godina. Eto kako se ljubav prema rapu i izradi glazbe isplati. Uporan je, grize i nikada ga ništa nije poljuljalo da uopće pomisli prestati jer živi za rap, a danas se plodovi toga i vide - pohvalio ga je Stole odmah na početku epizode.

A nakon Stoletovih pohvala, Suicidal je ispričao kako priprema hrpu novih stvari i treću po redu suradnju s američkim reperom Rob Twizzom, ali i neka iznenađenja za svoju publiku. Također, dotaknuo se i eksperimentiranja u glazbi.

- Ja se volim igrati s glazbom, ali s druge strane moraš biti realan i shvatiti da ti neke stvari ne leže. Čak sam nekoliko puta probao nešto i s auto-tuneom, ali kako sam to snimio tako sam to i obrisao jer oko tih stvari treba biti realan – objasnio je.

- Poštujem li ja sve to? Da, naravno, glazba ide dalje. Ali, ja se ipak vraćam na one stvari s kojima se najbolje osjećam – dodaje. 

O čemu su još Stole i Suicidal razgovarali, koje repere on voli slušati i što je sve odrepao, saznajte u utorak u 12 sati u novoj epizodi samo na 24sata YouTubeu i na Oriđiđi videoteci.

 

POGLEDAJTE JOŠ JEDNU EPIZODU PODCASTA: 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nemam korisnicko ime 18.05.2022.

    rista mojne tisra 😆

  • Driver 18.05.2022.

    Mada faka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Dagi 66 17.05.2022.

    hhhha

Komentiraj...
Vidi sve komentare