To je to što me zanima!

Najpoznatiji live reporter Eura: Obožavateljice me opsjedaju...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Novinar 24sata Dubravko Miličić sa EP-a se javljao iz gradova u kojima je Hrvatska igrala, iz kampa, družio se s navijačima... Njegova live javljanja na Facebooku i 24sata.hr pregledani su preko 2,8 milijuna puta
Vidi originalni članak

Posebna anegdota? Pa kad je došao izbornik Čačić i rekao mi: 'Mali, gledam te, stvarno si dobar. Gotovo kao igra Hrvatske', kaže novinar 24sata Dubravko Miličić.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Dudi je u Francusku otputovao sa zadatkom da prati hrvatske reprezentativce u stopu iz dana u dan, a koliko je to dobro radio govore i brojke. Njegova live javljanja na Facebooku i portalu 24sata.hr pogledani su preko 2,8 milijuna puta.

- Moje francusko iskustvo bilo je sve samo ne obično, sve samo ne nešto što smo cijela ekipa i ja ikad do sada doživjeli.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dubravko se tijekom svog boravka u Francuskoj javljao iz kampa reprezentacije, iz lijepog Deauvillea, igrao stolni tenis s Marcelom Brozovićem, družio se s navijačima i prvi donosio najzanimljivije informacije prije naših utakmica te se javljao izravno s treninga Vatrenih...

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Yelen_ko 07.07.2016.

    Bas nije nikakav frajer

  • AnaCacic 07.07.2016.

    Od sad pa na dalje prestajem čitati 24 sata zbog ovog odvratnog samopromocijskog članka!

  • 07.07.2016.

    Trosio je pare i uzivao neko moze jeb ga😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare