To je to što me zanima!

Napeti ste? Obitelj iz Švicarske iznajmljuje krave za smirenje

Obitelj Zwygart na svojoj farmi u Švicarskoj troje teladi iznajmljuje kao terapijske životinje. Dvosatno iskustvo naplaćuju oko 350 kuna. Gosti prije nego što dođu moraju moraju proći obuku ponašanja prema njima
Vidi originalni članak

Obitelj Zwygart iz Švicarske na svom imanju u Tenikennu 'iznajmljuje' krave i omogućuje posjetiteljima da se riješe stresa mazeći njihovo troje teladi. Zanimljiva ideja, pitate se kako je sve započelo?
 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Krava koju je obitelj posjedovala otelila je trojke: Svena, Sveu i Svenju. Dvije ženke bile su neplodne, te ih je otac obitelji htio poslati na klanje. Očeva odluka jako je rastužila kći Sibyelle koja se sa životinjama jako povezala.

Rekla je ocu da ih se iskoristi na neki drugi način. Ispričala mu je kako krave na nju imaju izuzetno opuštajući učinak te je predložila da, baš kao što pomažu njoj, mogu pomagati i drugim ljudima - da se riješe stresa. Iako se ocu na prvu ideja nije svidjela, odlučio je poslušati Sibyelle. Obitelj je već u prvih tjedan dana imala posjetitelje. 

Dvosatno iskustvo obitelj naplaćuje oko 350 kuna. Svi posjetitelji prije nego dođu moraju moraju proći obuku ponašanja prema životinjama, da bi i ljudi i životinje bili sigurni u svakom trenutku. 

Ako se odlučite za ovakvu vrstu 'terapije' zakažite termin na vrijeme. Naime, liste čekanja popunjene su tjednima unaprijed. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 26.04.2019.

    Ako ne izdaju račun treba ih prijavit

  • Mercedes s klasa 11.04.2019.

    Prodajem ankicu sumrak sataraš radi nabave jednog traktora

  • Provokator2322 10.04.2019.

    za smanjenje napetosti bolje su koze

Komentiraj...
Vidi sve komentare