Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Napeti ste? Obitelj iz Švicarske iznajmljuje krave za smirenje

Obitelj Zwygart na svojoj farmi u Švicarskoj troje teladi iznajmljuje kao terapijske životinje. Dvosatno iskustvo naplaćuju oko 350 kuna. Gosti prije nego što dođu moraju moraju proći obuku ponašanja prema njima

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Obitelj Zwygart iz Švicarske na svom imanju u Tenikennu 'iznajmljuje' krave i omogućuje posjetiteljima da se riješe stresa mazeći njihovo troje teladi. Zanimljiva ideja, pitate se kako je sve započelo?
 

POGLEDAJTE VIDEO:

Krava koju je obitelj posjedovala otelila je trojke: Svena, Sveu i Svenju. Dvije ženke bile su neplodne, te ih je otac obitelji htio poslati na klanje. Očeva odluka jako je rastužila kći Sibyelle koja se sa životinjama jako povezala.

Rekla je ocu da ih se iskoristi na neki drugi način. Ispričala mu je kako krave na nju imaju izuzetno opuštajući učinak te je predložila da, baš kao što pomažu njoj, mogu pomagati i drugim ljudima - da se riješe stresa. Iako se ocu na prvu ideja nije svidjela, odlučio je poslušati Sibyelle. Obitelj je već u prvih tjedan dana imala posjetitelje. 

Dvosatno iskustvo obitelj naplaćuje oko 350 kuna. Svi posjetitelji prije nego dođu moraju moraju proći obuku ponašanja prema životinjama, da bi i ljudi i životinje bili sigurni u svakom trenutku. 

Ako se odlučite za ovakvu vrstu 'terapije' zakažite termin na vrijeme. Naime, liste čekanja popunjene su tjednima unaprijed. 

 

 

Message