To je to što me zanima!

Par se operirao da liče na svoje idole, a u vezi su s kartonom

On želi izgledati kao svoj idol, K-pop zvijezda Park Jimin, a ona želi biti živa lutka. Na plastične operacije potrošili su više od dva milijuna kuna i ne planiraju stati
Vidi originalni članak

Mi smo srodne duše, stvoreni smo jedno za drugo. Ne ona ni ja ne planiramo stati s operacijama i nadamo se da ćemo jednoga dana izgledati u potpunosti kao naši idoli, kaže Oli London (30) iz Londona. On i njegova djevojka Angelique 'Frenchy' Morgan (44) potrošili su više od dva milijuna kuna na plastične operacije i ne planiraju stati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oli je napravio potpunu transformaciju. Operirao je nos pet puta, bio na podizanju kapaka i uklanjanju viška masnog tkiva na vjeđama, a čak je i popravljao lice. Sve to da bi ličio na svog idola - K-pop zvijezdu Park Jimina. Oli je toliko opsjednut njime da se čak i oženio njegovim kartonskim likom.

- Jimin je moj idol. Bila je baš emotivna ceremonija vjenčanja. Toliko sam novca potrošio da bih ličio na njega, a sada sam se čak i oženio s njim - kaže Britanac koji je na svoje 'popravke' potrošio više od milijun kuna. Osim ljubavi prema Jiminu i operacijama, ima ljubavi i prema svojoj odabranici Frenchy. Zajedno s kartonskim likom su u otvorenoj vezi.

I Frenchy obožava plastične operacije. Na njih je potrošila više od milijun kuna, ali to joj nije dovoljno. Kako kaže, voli ih i ne misli stati s njima, a sve to da postigne izgled žive anime lutke.

- Tri puta sam povećavala grudi, nekoliko puta sam popravljala nos, stavila sam botoks, filere... - kaže 'gospođa plastika' koja također voli K-pop zvijezdu pa joj ovakva veza u troje ne smeta. No, priznaje da zna nekada biti ljubomorna na Olija, ali i on na nju, pogotovo kada je gledaju muškarci.

- Imamo otvorenu vezu, volimo se i razumijemo. Naša opsjednutost plastičnim operacijama nije otežala našu vezu, već ju je učinilo jačom - zaključili su ovi zaljubljenici plastike.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • prettner 09.07.2021.

    Tužno

  • salter 20.02.2020.

    treba kazniti kirurge, a ovu djecu poslati na liječenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare