To je to što me zanima!

Poznati influenceri 'zaglavili' na pustom otoku: 'Dečki, čini se da će nas uhvatiti i neka oluja...'

Kako se ljeto bliži kraju došli smo i do posljednje epizode 'Roadtripa'. Poznata JoomBoosova trojka - Bruno Lukić, TheSikrt i 10ficho, ove su nas srijede poveli u istraživanje tajanstvene špilje na pusti otok Sutvara
Vidi originalni članak

Skakali su bungee jumping, veslali u ledenoj rijeci, pronašli blago u dubini mora i letjeli 100 metara iznad površine mora, a sada su zaglavili na pustom otoku. JoomBoosove zvijezde Bruno Lukić, Filip Rebrović i Filip Dejanović TheSikrt svake su nas srijede zabavljali svojim putovanjima po Hrvatskoj gdje su se okušali u raznim adrenalinskim sportovima, a u posljednjoj pokušavaju 'preživjeti' 24 sata na napuštenom otoku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naravno da su već na početku naišli na probleme i prepreke po putu. 

- Aaah? Što je ovo dečki? - viknuo je TheSikrt nakon što je ugledao mrtvu zmiju pored njih. Nije im baš bilo svejedno. 

- Doslovno su nas nasukali na pusti otok! Sada se trebamo snalaziti i prespavati ovdje noć - najavio je avanturu koja ih čeka na otoku Sutvara na krajnjem jugu Hrvatske. 

Bruno je na pusti otok ponio svoj šator, dok su TheSikrt i 10ficho ponijeli luftiće. Nadali su se da će se 'skrpati' Bruni, no veća je briga bila kako šator uopće složiti.

- Čekaj, jesam ja sad skužio kako se ovo čudo slaže ili možda ipak nisam? - zbunjeno je vikao Bruno. Barem su imali osiguranu hranu kako bi skupili energiju za pronalazak tajanstvene špilje. 

Uz sve probleme s neudobnim smještajem, manjkom zaštite i pokoju neželjenu životinju na putu, usred noćenja ih je uhvatila i oluja. Ipak, na kraju su se dečki dobro snašli i zaključili da je dobro to što ih barem ni jedna životinja nije napala. 

- Pukla mi je šlapa pa sam se zezao s tim pola vremena. Bilo nam je vruće, ali smo barem imali more za osvježiti se. I plus je to što nas nije napala nijedna životinja - zaključio je TheSikrt. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Jesu li pronašli špilju i gdje su na kraju prenoćili pogledajte u posljednjoj epizodi 'Roadtripa' samo na JoomBoos YouTube kanalu. Epizode možete gledati i na 24sata Oriđiđi Videoteci.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kojiznam 28.07.2022.

    Nisam znao da tako nesto ima i za Muskarce Unfluencer

  • amba xxl 02.09.2021.

    Trebali su sobom povesti Roberta Labrovića.

  • Tony1802 02.09.2021.

    Imali su jedan drugoga za grijanje 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare