To je to što me zanima!

Pratite uz 24sata! Od 23:30 uživo doček naših rukometaša

Iako 'Kauboji' nisu uspjeli osvojiti jedino zlato koje im nedostaje, u Hrvatskoj ih čeka veliki doček. Od 23:30 uživo pratite doček iz Zračne luke na YouTube kanalu 24sata i Facebook stranici 24sata
Vidi originalni članak

Kao što smo ranije najavljivali, doček naših zlatnih rukometaša u Zračnoj luci 'Franjo Tuđman' u Zagrebu očekuje se oko 00:00. Samo uz YouTube kanal 24sata i Facebook stranicu 24sata pratite njihov dolazak u Hrvatsku. U live prijenos uključit ćemo se oko 23:30, a naš novinar obavještavat će vas o svim bitnim informacijama i uz naše navijače dočekati europsko rukometno srebro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U teškoj i napetoj utakmici, Španjolska je pobjedom 22:20 uspjela obraniti naslov europskog prvaka. Hrvatska rukometna reprezentacija vraća se kući sa srebrom, prvom medaljom na Europskom prvenstvu nakon bronce iz Poljske 2016. godine. No, ne moramo žaliti. Hrvatska se opet vratila u vrh svjetskog rukometa i ponosni smo na naše 'Kauboje'. 

Domagoj Duvnjak se uz srebro kući vraća i s titulom MVP-a Europskog prvenstva, dok je Igor Karačić proglašen najboljim srednjim vanjskim prvenstva. 

Doček iz Zračne luke 'Franjo Tuđman' u Zagrebu pratite uživo na službenom YouTube kanalu 24sata te Facebook stranici 24sata!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 27.01.2020.

    čestitke ovim sjajnim dečkima predvođenim kapetanom Duvnjakom, ovo je veliki uspjeh, i samo je falilo jako malo do trona,.Najveći krivac za ovo što nismo europski prvaci je mafijaš Gobac, koji drma rukometom u Hrvatskoj, otjerao je najbolje svjetsko krilo iz naše repke, Manuela Štrleka, koji je imao prosjek 6. - 7. golova po utakmici , ali mafijaš Gobac je tako odlućio i po cijenu prvog mjesta, Ima li netko odgovoran i pošten u HRS da otjera tog lopova iz Hr. rukometa dok nije prekasno?

  • Third eye 27.01.2020.

    29 kineskih turista iz Wuhana je stiglo busom u Hrvatsku prenosi index.. 24h opet kasnite

  • pinjokin_1 26.01.2020.

    nemamo golmana još od Šole

Komentiraj...
Vidi sve komentare