To je to što me zanima!

Sementa je vrištala kao curica: 'Zbog tebe sam dobila i prištić'

Njihov jedini zadatak je da se u automobilu prepuste u njegove ruke. Vozač i novinar Juraj Šebalj je ovoga puta provozao Sementu Rajhard, a ona je od vrištanja skoro ostala bez glasa
Vidi originalni članak

Muškarci nikako nisu bolji vozači od žena. Žene su u prometu jako oprezne zato što su po prirodi takve, ali i zato što većinom voze mužev automobil, pa ga moraju paziti, rekla je pjevačica i glumica Sementa Rajhard (28).

POGLEDAJTE VIDEO:

U četvrtoj epizodi “Zvijezde vrište” Juraj Šebalj ugostio ju je u automobilu iz sasvim legitimnog razloga. Odlučio ju je provozati i pokazati joj koliko muškarac može biti neoprezan u vožnji. Naravno, ne na cesti nego na karting stazi u Novome Marofu, gdje nema drugih sudionika u prometu.

Fasciniralo ga je to što Sementa i dalje radi kod roditelja u lunaparku iako ima uspješnu karijeru.

- Kad mi ekipa dođe u streljanu u lunaparku, često čujem kako je nemoguće nešto srušiti. Tad izađem ja i poskidam sve redom - rekla je. Prvih pet minuta vožnje nije bila zatečena Jurjevim umijećem, ali je nakon nekoliko sekundi shvatila zašto je najbolji reli vozač u Hrvatskoj.

ZVIJEZDE VRIŠTE Juraj Šebalj izazvao Jolu u reli vožnji: 'Ajde, napiši mi pjesmu'

- Sementa, otpjevaj mi svoj novi singl ‘Sirene’ - rekao joj je, a onda je stisnuo gas.

- Oh, imaš i dobre kočnice - uskliknula je kad je stisnuo kočnice. Sementa se u automobilu pokušala našminkati, što joj je čak i pošlo za rukom. No konstantno vrištanje skoro je Jurju probilo bubnjić.

- Nisi povraćala, potrošili smo gume, kočnica smrdi, dobila si čak i prištić, a i vrištala si - čestitao joj je na kraju vožnje.

ZVIJEZDE VRIŠTE Juraj Šebalj šokirao Zsa Zsu: Skoro sam dobio vilicom u oko

Epizodu gledajte na YouTube kanalu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • aaerts 11.07.2019.

    Da nije od Cementa

  • trpaj_sirotinju 11.07.2019.

    koje prenemaganje i jad

  • max2017 11.07.2019.

    mislim da mu ovakve "zvijezde" nisu potrebne za što -što radi (odlično i zabavno i informativno)...Vrištanje ????? -......hititi van iz auta...........i ako netko zna gdi i po čemu je poznata ???...mislim da je i nalošiji auto koji je ikad vozio poznatiji i simpatičniji od ovog....priloga ...što li je već..

Komentiraj...
Vidi sve komentare