Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Juraj Šebalj izazvao Jolu u reli vožnji: 'Ajde, napiši mi pjesmu'

U trećoj epizodi Zvijezde vrište Juraj Šebalj je ugostio Joška Čaglja - Jolu. Jole je pjevao, a Šebalj u tom ritmu vozio. Za kraj mu je odlučio posvetiti i pjesmu

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1 komentara

Nije pjevao svoje uspješnice “Duša od papira” ili “Nosi mi se bijela boja”, ali je zato u autu s Jurjem Šebaljem zaurlao “U prolazu”, pjesmu kolega iz Parnog valjka.

POGLEDAJTE VIDEO:

U trećoj epizodi “Zvijezde vrište”, koje izlaze svake srijede na YouTube kanalu 24sata, reli vozač Juraj Šebalj ugostio je jednog od naših najdugovječnijih pjevača na sceni - Joška Čaglja - Jolu.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL Iako je njegovoj kolegici Zsa Zsi “poklonio” tabletu protiv povraćanja, prema Joli je ipak bio stroži i to mu je odlučio uskratiti. Pjevač mu se pohvalio kako voli malo življe voziti i obećao mu da u autu neće vrištati što god da mu se dogodilo u vožnji.

ZVIJEZDE VRIŠTE Juraj Šebalj šokirao Zsa Zsu: Skoro sam dobio vilicom u oko

- Nije da baš na autoputu vozim 120 kilometara na sat, vozim ipak malo brže. Kad vozim i kad pjevam nikad ne pijem. Vozim i motocikle te tad uvijek slušam raznu glazbu, ovisi što me ‘opere’ - rekao je Jole.

NOVI SERIJAL ZVIJEZDE VRIŠTE Juraj Šebalj: 'Kad ih ja vozim, zvijezde ili vrište ili povraćaju'

Ovaj put je taktičara Jolu ‘oprala’ mirna pjesma pa je Šebalj odlučio malo voziti u tom ritmu. No sve je prekinuo s izazovom. Zamolio je Jolu da mu napiše pjesmu i stisnuo gas. Pjevaču je pala koncentracija i odlučio je igrati na sigurno. Na papiru mu je napisao stihove pjesme ‘Motori’ Divljih jagoda.

Treću epizodu s Jolinom avanturom u autu pogledajte na YouTube kanalu 24sata.     

POGLEDAJTE I PRETHODNU EPIZODU: 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message