To je to što me zanima!

Sve u obliku penisa: "Penis park" je atrakcija u J. Koreji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Južnoj Koreji postoji park s kipovima i statuama penisa u erekciji. Park Haesindang izgrađen je u gradiću Sinnamu na istočnoj obali zemlji, a tijekom ovogodišnjih Zimskih igara postao je vodeća turistička atrakcija.
Vidi originalni članak

Park je izgrađen u spomen mlade djevice čiji je ljubavnik bio ribar koji se nikad nije vratio s pecanja. Ona ga je čekala na obali kad je stigla snažna oluja i usmrtila djevojku.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezin duh navodno je nastavio lutati obalom i otjerao sve ribe. Stanovnici su bili šokirani i okrivili djevojku za nestašicu ribe koja je uslijedila.

Legenda ide dalje ovako: Jedan ribič je, vidjevši da neće ništa upecati, sjeo na stijenu i odlučio još malo pričekati. Kako to već ide, prilikom sjedenja je osjetio potrebu za mokrenjem i obavio to u vodu.

Prilikom mokrenja, duh preminule djevojke navodno je vidio njegov 'ponos' i od veselja umirio vodu. Pretpostavljate, ribe su se vratile u svoje stanište.

Lokalni mještani odlučili su u čast te urbane legende izgraditi ovaj popularni park, koji je danas jedna od omiljenih turističkih destinacija u Južnoj Koreji.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • HDZ puši kurac 18.02.2018.

    Evo dobar primjer za sve one koji sklanjaju druga Tita pa nek si stave čunu jer posl8je Tita ostala nam kita.

  • 18.02.2018.

    Željka Markić bi pokrenula referendum u Hrvatskoj da to netko pokuša pokrenuti. Ali ne zato jer nije pristojno nego zato jer joj nijedan pen-is nije dobar za njenu špilju u kojoj može stat avion . Ona bi se referenduomom zapravo osvečivala nama

  • tkopajti 18.02.2018.

    Dobro da nemaju Hrast i našu crkvu nebi dugo delali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare