Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sve u obliku penisa: "Penis park" je atrakcija u J. Koreji

U Južnoj Koreji postoji park s kipovima i statuama penisa u erekciji. Park Haesindang izgrađen je u gradiću Sinnamu na istočnoj obali zemlji, a tijekom ovogodišnjih Zimskih igara postao je vodeća turistička atrakcija.

Video: 24sata Video

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Park je izgrađen u spomen mlade djevice čiji je ljubavnik bio ribar koji se nikad nije vratio s pecanja. Ona ga je čekala na obali kad je stigla snažna oluja i usmrtila djevojku.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Njezin duh navodno je nastavio lutati obalom i otjerao sve ribe. Stanovnici su bili šokirani i okrivili djevojku za nestašicu ribe koja je uslijedila.

Legenda ide dalje ovako: Jedan ribič je, vidjevši da neće ništa upecati, sjeo na stijenu i odlučio još malo pričekati. Kako to već ide, prilikom sjedenja je osjetio potrebu za mokrenjem i obavio to u vodu.

Prilikom mokrenja, duh preminule djevojke navodno je vidio njegov 'ponos' i od veselja umirio vodu. Pretpostavljate, ribe su se vratile u svoje stanište.

Lokalni mještani odlučili su u čast te urbane legende izgraditi ovaj popularni park, koji je danas jedna od omiljenih turističkih destinacija u Južnoj Koreji.

Message