To je to što me zanima!

Top tri vježbe: Uz Tijanu, svoju guzu dovedite do savršenstva

Teretane i fitness studiji su zatvoreni, no to ne znači da formu ne možemo održavati kod kuće. Fitness treneri Filip i Tijana na YouTube kanalu 24sata 'donose' najbolje vježbe u vaš dom
Vidi originalni članak

U fitness serijalu na YouTube kanalu 24sata, fitness trener Filip Forjan i njegova djevojka, također fitness trenerica Tijana Teklić, pokazuju najučinkovitije vježbe za guzu, trbuh i noge. U novom videu pokazali su top tri vježbe za donji dio tijela. Može ih raditi svatko, no bitno je izvoditi ih pravilno kako ne bi došlo do ozljeda.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Početna pozicija je na leđima. Noge su savinute u koljenima, a stopala su na podu. Vježba se izvodi na način da podižemo kukove u zrak i zatim širimo koljena u stranu kako bi aktivirali stražnjicu - objasnio je Filip prvu vježbu. Uz nju je dodao još dvije varijacije, odnosno opterećenja. 

- Teža varijanta te vježbe je da radite istu vježbu, ali s opterećenjem. Možete koristiti torbu u koju stavite utege, primjerice - jabuke, boce ili slično. Torbu držite u rukama na trbuhu te podižete kukove - dodao je. Posljednja varijanta je s podignutom jednom nogom u zraku. 

Napomenuli su da je važno svaku vježbu ponoviti 15 do 20 puta u četiri serije između kojih je pauza od jedne minute. 

Pretplatite se na naš kanal i primijenite korisne fitness savjete. 

POGLEDAJTE VJEŽBE U PARU: 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Enigma36 29.04.2020.

    Za trbuh...molim ako moze...

  • 29.04.2020.

    Guza mi je savršena, daj nešto za dosadu!

  • Cipuka 29.04.2020.

    Wooow... top treneri... top vježbe... vidi se na slici, guza top... hahahahahahahahahahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare