To je to što me zanima!

'U Plesu sa zvijezdama najviše me pogodila Nicolasova ocjena'

U 24 pitanja komičar i natjecatelj u 'Plesu sa zvijezdama' Ivan Šarić osvrnuo se na svoj ples i ocjene žirija, a i pohvalio se kako je njegova zaručnica Korana također izvrsna plesačica
Vidi originalni članak

I Korana je izvrsna plesna partnerica, komentirao je Ivan Šarić za svoju zaručnicu. Komičara gledamo u 'Plesu sa zvijezdama', a priznao nam je da ga je u showu najviše povrijedila Nicolasova četvorka.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dobio sam je za svoj prvi ples u emisiji, a u tom trenutku sam se osjećao malo zbunjeno jer smo jako dugo vježbali za to. Nisam se naljutio jer me takve stvari jako motiviraju. Tko zna, da nam je dao veću ocjenu možda ne bismo dogurali tako daleko - rekao je.

24 pitanja otkrio je da je recept za uspješnu vezu lojalnost i razumijevanje, a kaže kako nije siguran bi li ikad oprostio prevaru.

Ne može birati između Slavka Sobina i Damira Kedže jer kaže kako su mu oboje prijatelji pa bi odabir bio previše negospodski. Da nije komičar bio bi kovač, a kod publike mu pale samo 'iskrene fore'.

Pitali smo ga da bira između Zadra i Zagreba, no to je za njega bilo preteško. 

24 PITANJA ZA ROBERTA KNJAZA 'Zbog bake Slavice smo umalo u Milanu završili iza rešetaka'

- Zadar me odgojio, Zagreb me sagradio - rekao je. Kad su žene u pitanju bira purgerice umjesto Dalmatinki. Najbolji način za opuštanje mu je 'blejanje u strop', a nakon 'blejanja' u posljednji nastavak Avengersa je i zaplakao. 

S nama je podijelio i misao vodilju.

- Ljudi će te uvijek bez obzira što napravio pokušavati smanjiti i reći da nisi dobar. Zato je najbolje napraviti ono što ionako želiš - zaključio je. 

POGLEDAJTE I 24 PITANJA S NICOLASOM:

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jack_daniels_1 28.05.2019.

    Bolje bi mu bilo da je kovač.

  • Ouran 07.05.2019.

    Opet neka zloba šiklja iz ljudi!!!! Ako vam se netko ne sviđa na bilo koji način, ok, al nemojte biti grubi i iznositi svoju mržnju, jer prije nego što o nekome ovako napišete, zapitajte se kako bi bilo vama na njegovom mjestu? Ugodno... sigurno ne... onda nije ni njima ugodno čitati ovakve komentare! S druge strane političari koji doslovce izbijaju kruh iz usta ljudi... sve im opraštate, ponovo ih birate i ponovo im dajete mogućnost jedenja vašeg kruha! Ovaj nikome ne uzima kruh niti ikoga prisiljava da dolazi na njegove nastupe. Oni drugi vam još izmišljaju zakone i pravilnike po kojima ih morate hraniti, htjeli vi to ili ne!

  • hajdukidinamousrcu 07.05.2019.

    Smiješan mi je kao Duško Ćurlić kad kaže -A sada molim jedan veliki pljesak

Komentiraj...
Vidi sve komentare