To je to što me zanima!

Video vijesti: Luka Rajić odveo sinove na odmor za milijun kn

Luka Rajić svoju trojicu sinova odveo je na odmor na Tajlandu. U novim vijestima ekskluzivno vam otkrivamo koliko su platili noćenje u resortu i kako provode dane
Vidi originalni članak

Luka Rajić svoju trojicu sinova odveo je na odmor na Tajlandu. U novim vijestima ekskluzivno vam otkrivamo koliko su platili noćenje u luksuznom resortu i kako provode dane i noći na toj dalekoj i toploj destinaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Donosimo vam i nastavak sapunice oko prisluškivanja na relaciji Grmoja - Ostojić - Petrov - doznajte hoće li se Božo odazvati Ostojićevoj ponudi za sučeljavanje.

 

U vijestima otkrijte za koliko kuna ove zime možete nabaviti kvalitetne drvene sanjke te što je za Boga miloga radio golać u vatikanskoj crkvi.

 

Vijesti vam donose i priču o Putinovim super štakorima, a otkrit ćemo vam i nove planove Dinamovog Ante Ćorića.

Idi na 24sata

Komentari 257

  • Kamičko 09.01.2016.

    Odbili vi ispravak ili ne, Rajić je odveo klince U Tajland, a ne NA Tajland. Pa ne mislite valjda da ćete vi propisivati jezična pravila? :)

  • quazequatl1 07.01.2016.

    Postoje vrlo ekskluzivna putovanja, ali za 120 000 € u Tajlandu baš i ne. Mislim da je ta vijest služila samo za provokaciju svih koji znaju kako je Rajić došao do bogatstva. I onda se mi pjenimo i najradije bi ga zubima rastrgali jer eto koje đubre...i onda ćemo to ponavljati beskonačno u društvu kad nemamo za reći bilo što dobro. Uglavnom tako se ne liječe kompleksi.

  • marin.0202 07.01.2016.

    Treba ih sve na lomace

Komentiraj...
Vidi sve komentare